Kako planiram i organiziram 2018 godinu? - Ženski rokovnik

by - 16:21:00

Pozdrav drage moje, 

Stvarno se nismo dugo čitate, ali ne bi sada o tome. Ako me pratite na Fb i Instagramu onda znate zbog čega sam bila odsutna, ali odlučila sam se vratiti. Nastavljam u beauty smjeru, ali i ponekad ću ubaciti neki lifestyle post kao poput ovog danas. Godina se bliži kraju i pravo je vrijeme za kupnju planera. Već treću godinu kupujem Ženski rokovnik pa sam odlučila predstaviti ga i možda povećati vam želju da ga kupite. 


Ženski rokovnik je ove godine predstavio 10 preformuliranih naslovnica koje smo mi same korisnice mogle izabrati. Ja sam izabrala preformuliranu verziju prošlogodišnjeg gdje piše Believe in miracles. Padam na jednostavnost pa je zato izbor pao i na ovu naslovnicu. S prednje strane rozi cvjetić i mali citat believe in miracles s crnom podlogom je baš ja. Na zadnjoj strani se također nalazi cvjetić, ali u plavoj boji. 


Ove godine su rokovnik podignule i na veću razinu. Vidite onak QR kod na prednjoj stranici? Pomoću Golive aplikacije naslovnica oživi s porukom :D Predivno zar ne?

Sadržaj rokovnika je svake godine isti, ai dizajn se jedino mijenja. Ove godine su ciljale na zlatno/rozu kombinaciju što nije nešto što bi ja izabrala, ali opet na neki način mi se sviđa. Ženski rokovnik kupujem jer imam sve na jednom mjestu i kategorije mi baš pašu. Neke od kategorija koje možete naći su osobni podaci, podatci o ljubimcu (i krznenom i limenom), popis liječnika i pregleda, wishlista, popis posebnih prilika i rođendana, filmova/knjiga koje želim pogledati/pročitati itd..i tako mnogo svega kao i ono najbitnije što svaka makeup junkie djevojka možda ne voli, ali bi svakako trebala pratiti je troškovi. Da ponekad se zapitam je l' potrebno što sam potrošila toliko pa me ova lista podsjeti da sam malo pretjerala i da ću uskoro proglasiti bankrot, ako ne prestanem s trošenjem. 
Prostor gdje možete zapisivati svoje planove za taj i taj datum je podijeljen u 6 stupaca (subota i nedjelja su u jednom) i svaki stupac je podijeljen na sate. Za svaki tjedan je zapisan jedan citat koje su korisnice same pisale. Ženski rokovnik ima moto da žena ženi nije vuk i mislim da to stvarno predivno prikazuju i pravi su primjer kako bi se žene trebale međusobno podržavati, a ne smišljati kako napakostiti. Već sam pročitala sve citate i stvarno su predivni. (Nažalost moj se nije našao, ali nema veze, možda druge godine :D) 


Svake godine se nalazi i bojanka. Ove godine mi nije bila nešto, ali za 2018 je predivna i jedna čekam da uzmem bojice u ruke. Trenutno su u trendu antistres bojanke iliti bojanke za odrasle. Iako imam dvije nekako se ne sjetim započeti bojati, ali nadam se da će se to u sljedećoj godini promijeniti. 


Ono zbog čega imam neki cilj za sljedeću godinu je svakako popis stvari koje želim napraviti prije 2019. godine. Polako Valentina, ni 2018. nije počela, a ti već razmišljaš o 2019. Ahh što ću. Za sada imam neke ciljeve, ali tijekom godine taj popis raste. Ako vas zanima mogu vam napisati i post o tome. 


Sve u svemu kad se naviknete na neki rokovnik onda ostanete vjerne tom brendu. Kupovat ću ga dok postoji, a vi svoj primjerak možete nabaviti u Dm poslovnicama, ili ako planirate posjetiti Advent u Zagrebu onda svakako posjetite i njihov štand na Zrinjevcu :D Cijena rokovnika je oko 90 kuna. Kako vi planirate svoj život? 

Jedva čekam vidjeti što će nam ovaj mjesec donijeti i svakako planiram uvesti i neke božićne postove pa mi pišite što bi vas zanimalo. 

You May Also Like

2 komentari

  1. Super mi je ovaj post, drago mi je da opet počinješ pisati :) Ja sam ove godine uzela moj planer,ali možda bi mogla i ovaj :D nikad viška organizacije haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gledala sam i moj planer, al mi nije baš nešto, a Bipa sad ima isto neke *-*

      Izbriši