Zaful wishlist: Backpack leather

by - 16:56:00

I za danas imam još jednu wishlistu, ali sa stranice Zaful. Sklopila sam s njima suradnju nedavno i odlučila pokazati vam koje stvari bi voljela kupiti. Imaju predivnih stvari, ali najviše imaju odjeće no imaju i predivnih torbi, nakita i obuće. Za danas vam predstavljam backpack leather odnosno torbe.

Ima tri torbe koje su mi zapele za oko. Čini mi se da su napravljeni od dobrog materijala i da bi trebale izgledati onako kako izgledaju na fotografiji, ali više o tome kad proizvod stigne do mene. 

Floral Chain Mini Crossbody Bag - White 


Kad sam vidjela ovu torbicu zaljubila sam se. Obožavam flower dizajn i još je torbica mala za šetnje po gradu jer je ne mogu pretpati kao to ja inače radim. Imaju i u crno bijeloj verziji, ali ova šarenija mi se više svidjela. 

Casual Printed Nylon Backpack - Blue And White


Ne znam jel ste upoznate s mojom opsesijom za ruksacima. U zadnje vrijeme obožavam ovakve neobične dizajne i ne razmišljam kupiti crni jer to svi imaju. Ovaj bi više nosila na plažu ili tako neke casual prilike kad trebam više toga nositi, a ne trebam nešto pretjerano biti uređena, ovaj ruksak bi popravio situaciju.  Imaju više dizajna, ali ovaj mi se najviše svidio jer palme i jer plave palme.

Rivet PU Leather Solid Color Backpack - Wine Red


Još jedan ruksak, ali klasičan. Dobro koliko klasičan može biti crveni ruksak naspram takvih crnih. Ovakav bi mi bio odličan za faks, ako ne želim nositi onaj svoj srebrni, a pogotovo sad u jesen i zimu kad su mi ljepše ovakve tamnije boje. 
Iako nisam baš ljubitelj ovakvih torbi (zbog leđa) ova mi je predivna. Nije čista crna nego ima plave, bijele i neke mauvi nijanse i baš su lijepo posložene, a ne bezveze nabacane. Sviđa mi se i što se remeni mogu podesiti.

Iako ima još mnogo torbi, ove su mi se najviše svidjele i voljela bi ih vidjeti u svom ormaru. Ostale torbe možete naći klikom na Backpack leather Kakve vi torbe volite? Jel imate opsesiju prema nekoj vrsti, kao naprimjer ja s ruksacima. Ili samo to ja imam? O.o

Također na njihovoj stranici imaju promociju Back to school gdje možete uštedjeti i imate besplatnu poštarinu.

Back to school promotion
Jeste naručile već nešto s Zaful stranice ili vam se nešto sviđa što bi si željele kupiti?You May Also Like

0 komentari