Banggood wishlist

by - 14:18:00

Hello guys, 

so today I have a one sponsor post for you from Banggood web store. I recently found this web site and send them request for collaboration. There accepted it and I need to write a wishlist, and if everything went fine I can get some of there product. So click, click and click.

Drage moje,

Ovo će biti jedan od onih sponzoriranih postova od strane Banggood web shopa. Nedavno sam sklopila suradnju s njima i moj prvi zadatak je wishlista.


So this web site is something similar to Ebay. You can find a things from electronic to home stuff, clothes and most interesting for me is beauty and makeup. I found couple of product that I would repurchase and want to show you. So continue reading if you wonder what I choose.

Stranica je slična Ebay-u. Možete naći stvari od eletronike, za dom, odjeću, i meni najinteresantnije makeup. Našla sam par proizvoda koje bi željela kupiti pa u nastavku možete saznati koji su to. Okey, so first thing is brushes. I thing this is obviously choice because who doesn't love brushes. I want some classic so this seams nice. And there look so like Zoeva brushes.  Link to brushes here.

Prvo na meniju su kistovi. Kome ne trebaju kistovi i tko ih ne voli? Htjela sam neke klasične i ovi su mi se svidjeli. I podsjećaju me na Zoeva kistove. 


I already heard of Popfeel and how amazing there liquid lipstick are so I wanna try some of shades, mostly nudes and this orange one. I'm so into orange this year.  Link to lipstick here.

Već sam čula za Popfeel i koliko su odlični njihovi tekući ruževi pa želim probati par, naravno većina ih je nude nijanse i ova narančasta. Ove godine obožavam narančaste nijanse. 


I think I'm the only one who hasn't tried this sili sponge. There were a big boom this year i makeup industry but in Croatian there are really expensive. So why not try this one. Link to sili sponge here.

Mislim da sam jedina koja nije probala silikonsku spužvicu. Ove godine smo ihsvugdje viđali, ali kod nas su dosta skupe. Pa sam odlučila probati ovu. 


Another product that caught my eye is this electric facial cleanser for face. It have five extension so it looks like it will suit my skin well. Link to clenser here.

Još jedan proizvod koji đe zainteresirao je ovaj čistač za lice s 5 nastavka. Mislim dabi mi mogao odgovarati. 


And last product is this famous Black Head mask. I don't have a lot od blackheads but I wanna get rid of them. I heard that, when you pill this mask it hurt a lot, but that don't mind me. Link to mask here

I zadnji proizvod je ova crna maska kojom bi se trebali riješiti mitesera. Nemam ih ouno, ali htjela bi ih se riješiti. Čula sam da pri skidanju ova maska boli, ali to mi ne smeta. 


I think five products is enought for this wishlist and I hope you will also find something for yourself. Did you purchase something from Banggood? Or want something? 

Mislim da je pet proizvoda dosta za ovu wishlistu i nadam se da ste našle nešto za sebe. Jeste kupovale već na Banggood-u? Ili želite nešto?

You May Also Like

6 komentari

 1. Odgovori
  1. Da stvarno jesu, nekako jednostavne, a predivne *-*

   Izbriši
 2. Kistove i ja zelim. Predivni su mi.
  Silikonske spuzvice imam i zali Boze para.
  Popfeel ruzevi- jesu li original s ove stranice?takve ruzeve viđam i na eBayu.. nekako mislim da su to kopije?!? I cula sam za ovu stranicu. Vec sam se registrirala kod njih i imam svoju wishlistu/watch listu..

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Za ruževe nisam sigurna jer ih svugdje viđam, a na njihovoj baš stranici su puno skuplji pa sam možda i je kopija ;/

   Izbriši
 3. Ne valjaju ove Black head maskice.. ništa ne rade, a kamoli da izvlače mitesere xD

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ozbiljno? Čitala sam da neke rade, a neke ne. Jesi probala baš te ili?

   Izbriši