Pan project: Potroši 12 do kraja ljeta UPDATE #1

by - 13:31:00

Jel se sjećate mojeg pan projekta kojeg sam objavila početkom srpnja? Pošto je puno vas jedva čekalo update, odnosno saznati kako mi ide odlučila sam vam pokazati danas. Iako će projekt trajati svakako do kraja kolovoza odlučila sam vam pokazati kako mi ide. Malo sam iznenađena što sam potrošila vrlo malo proizvoda, ali također sam iznenađena što sam kod dekorative dosta dobro napredovala. 


Prvo ću vam pokazati ono što sam potrošila. Balea voda u spreju, Dove tuširalica i Neutrogena krema. Ove proizvode sam brzo potrošila jer ih je bilo malo ostalo. U svima sam uživala i vjerojatno ću svaki u skoroj budućnosti kupiti. Balea prskalice sam podijelila na srpanj i kolovoz. U srpnju sam trošila Summertime i ostalo je vrlo malo, vjerojatno za par dana korištenja. Golden Shine ostavljam za sljedeći mjesec pogotovo za more gdje će mi šljokice najviše pasati. 


Catrice Camouflage je potrošen dosta, no voljela bi da je bar malo više...No bez obzira na to vjerujem da ću uspjeti te da će za mjesec dana ova tubica biti prazna. Ali zato Catrice HD puder uskoro leti u smeće. Mislim da je ostalo za par korištenja. Ovaj puder vam svakako preporučujem, a razlog zašto je ovdje je rok trajanja. Trošenjem Garnier micelarne sam jako iznenađena. U početku sam bila skeptična, ali sam vjerujem da će ovih možda 100ml brzo biti potrošeno.


Avonovo kremasto rumenilo u nekoj peachy nijansi sam jako zavoljela,. Daje neki lagani sjaj i laganu boju obrazima. Na slici vidite koliko je ostalo i koliko je potrošeno.


Ovo je najgori balzam koji sam ikada probala. Riječ je o Rosal Shine on me koji ostavlja rozi sjajni sloj na usnama te sadrži neke srebrne šljokice u sebi. Nijansa mi savršeno stoji, ali balzam je vrlo tvrd i jako sporo se troši. Vidjela sam da imaju drugačije pakiranje te se nadam da je sam balzam drugačiji. Mislim da ovo nikako ne mogu potrošiti, ali vidjet ćemo. 


Još jedan proizvod koji istinski mrzim...da, mislim ne postoji proizvod koji mi je mrsko potrošiti kao što je ovaj. Boja je kričavo tamno roza koja meni nikako ne stoji i često sam je nosila po kući tek toliko da se vidi neki napredak...No mislim da niti neću više posegnuti za ovim proizvodom, no ostavit ću ga u ovom projektu. 


Napokon sam dotakla pan, ali samo jednoj nijansi i to ovoj Champagne. No i to je neki napredak. Catrice Deluxe paleticu izbacuju iz Catrice asortimana, ali nikako je ne preporučujem, radije si uštedite tih 17 kuna i uzmite nešto drugo. 

Kao što sam rekla, malo sam razočarana što nisam neke proizvode već potrošila, ali imam još mjesec dana. Što mislite hoću li uspjeti? 


You May Also Like

0 komentari