L'Oreal Pure Clay Glow i Exfo maske za lice

by - 11:49:00

Pozdrav drage moje,

Znam da se o ovim maskama pisalo svugdje i vjerujem da su vam možda i recenzije dosadile, ali ipak sam odlučila podijeliti s vama svoje mišljenje.


L'Oreal Pure Clay maske  dolaze u staklenoj posudici s poklopcem i odlično zapakirane u kartonskoj kutijici omotanom, ja to zovem, celofanom. Znate da nitko nije gurao svoje prstiće i jedan veliki lajk za to. Posudica je staklena i prozirna s bijelim čepom. Sve je minimalistički napravljeno, naziv i L'Oreal logo na poklopcu, a sve ostale informacije su na kartonskoj kutijici. Obavezno si ostavljam posudice jer vjerujem da će poslužiti, ako ne za neke diy projekte barem za fotkanje jer su elegantne. Da i posuda može biti elegantna. Ne pitajte me kako, samo ih pogledajte.
Cijena je 60 kn, ali često se može u dm-u naći neki popusti pa svakako to iskoristite. Piše da je za 10 korištenja ali ne bi se složila s tim.

L'oreal Pure Clay Glow maska za lice


L'oreal Glow maska za lice


L'oreal Glow maska za lice


L'oreal Glow maska za lice

Kad maknete poklopac osjetit ćete predivan biljni jaki miris, dobro ne baš čisti biljni, nego pomiješan s mirisom gline. Meni se ovaj miris najviše sviđa od svih L'Oreal maski. Maska je guste teksture, crne boje, a nanosim je kistom te je lijepo i glatko razmazuje. S prstima nisam probala jer najčešće imam dugačke nokte pa bi to otišlo sve ispod. Ovako maska završi samo na mom licu.


L'oreal Glow maska za lice

Nanosim je na obraze i nos u kombinaciji s Pure Clay Purifying (zelenom). Probala sam ne i na T zonu ali zelena mi više paše.  Maska se suši nakon 10 minuta i ako promaknete usne puca.

L'oreal Glow maska za lice

Lako se ukloni, ja se samo par puta umijem i obrišem ručnikom. Probala sam je ukloniti i Balea vodom u spreju, ali mislim da bi mi trebalo dosta proizvoda.

Koža je nakon skidanja mekana, nježna i osvježena. Lice je čisto i sebum je uklonjen. Maska mi uopće nije isušila ni jedan dio lica, a miteseri su mi nekako manji, no imajte na umu da vam ova maska neće u potpunosti ukloniti mitesere ali će izvući sve nečistoće, miteseri će biti manji i pod kontrolom, a pore će biti smanjene. 

Da sumiramo, odlična maska koja nepravilnosti ukloni, ali ne u potpunosti nego ih ajmo reći drži pod kontrolom. Uskoro planiram probati jedan prirodan način kako ukloniti mitesere i nadam se da će uspjeti. Što se tiče onoga da se ne slažem da ima za 10 korištenja, zapravo ima i više. Koristim je jedanput tjedno unatrag 3 mjeseca (nekad bi je zaboravila staviti), ali sigurno sam je koristila više od 10 puta, a imam mali više od pola. 

Sastojci:


L'oreal Glow maska za lice

L'oreal Pure Clay Exfo maska za lice

L'oreal Exfo maska za lice

L'oreal Exfo maska za lice

L'oreal Exfo maska za lice

    Ova maska mi ima najneprijatniji miris, ali sve je do ukusa odnosno mirisa, možda se vama i svidi. Miris se kao i kod ostalih osjeća samo u posudici, pri nanošenju, a poslije ne. 

L'oreal Exfo maska za lice

Drugačija je od ostalih jer u sebi ima sitne čestice koje ujedno rade i piling lica. Na licu se osjeća blago zatezanje kod obraza i osjetim blago hlađenje. Suši se nakon 10 minuta i zatim pri umivanju kružno masiram lice kako bi čestice obavile piling lica. Čestice nisu grube i neće vam isušiti lice. Na licu ostaje blagi uljni film, ali kad se umijem toga nema. Lice je mekano, očišćeno i nema isušenih dijelova. 


L'oreal Exfo maska za lice

Maske koristim jednom tjednom, odnosno Glow i Purifying npr. u srijedu, a Exfo u nedjelju. Nekako mi tako odgovara, a i lice se složilo s ovakvim načinom. 

Sastojci:


L'oreal Exfo maska za lice

Maske su i više nego kvalitetne i vrijedne tih novaca jer kad vidite, ako vam i ispadne 10 korištenja (a vjerujem i više) to će biti 6 kuna po jednom korištenju što je zapravo približno cijenama maska u vrećicama.
Jeste probale ove maske? Kakvo je vaše mišljenje?

You May Also Like

2 komentari

  1. Koristila sam Glow masku za lice i nisam oduševljena...ne rješava problem, samo ga kamuflira

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš šteta što ti se ne sbiđa, ali meni se odlično slaže s licem i nos mi nije toliko crn i pun mitesera kao i prije

      Izbriši