Gliss Ultimate Repair linija za kosu

by - 16:54:00

Pozdrav drage moje,

ako pratite moje instapriče onda ste mogle vidjeti već ovaj trio. Riječ je o šamponu, regeneratoru i spreju odnosno leave in regeneratoru iz Ultimate Repair linije za jako suhu i oštećenu kosu od Gliss. Iako sam se sada ošišala te sam primijetila da mi ovi proizvodi nisu toliko ophodni jer mi je kosa napokon postala normalna, odlučila sam vam ipak prenijeti svoja mišljenja dok je bila katastrofalna i tada odlična za navedenu liniju. Pa ako želite saznati više o ovim proizvodima, onda nastavite čitati. Prije nego što počnem zasebno o proizvodima pisati, moram napomenuti da svaki od njih miriši predivno i isto. Sadrže keratin pa vjerujem da je to miris keratina, ali mirise užasno opisujem. Proizvode možete uočiti po crnoj ambalaži.

Gliss Ultimate Repair šampon za kosu
Šampon dolazi u mililitraži od 250ml i bijele je tekuće teksture. Kosu operem dva puta tjedno, ali nakon već drugog dana mi je kosa nekako, ne bi rekla masna, nego samo prljava. Da objasnim. Naprimjer operem je u nedjelju navečer i već u utorak ujutro primijetim da je čudna te da ću je navečer morati oprati. Tako je bilo prije šišanja, a tako je i sada. S nekim šamponima uspijem izdržati i skoro 4 dana bez pranja, ali s ovim nije takva situacija. Nakon pranja kosa i tjeme su mekani. Naravno ako vam je kosa oštećena onda je jedino rješenje da se ošišate. Ovaj šampon će samo malo zagraditi kosu kako to oštećenje ne bi bilo previše vidljivo. 

Gliss Ultimate Repair regenerator za kosuRegenerator je nešto gušće teksture od šampona. Nanosim ga na kosu i ostavljam otprilike 2 minute. Negdje sam pročitala da je tako bolje jer kosa više upije. Iskreno ne vidim neku drugačiju razliku, ali to mi je prešlo u naviku. Nakon pranja kosa je ultra mekana, a oštećeni vrhovi su zaglađeni. Regenerator nikad ne koristim na tjemenu kose, nego samo na vrhovima.


Lijevo regenerator, desno šampon


Gliss Ultimate Repair sprej za kosu (leave in regenerator)Ova stvarčica me spasila dok sam imala dugu kosu. Kako mi se kosa počela petljati nisam je mogla nikako počešljati pa sam odlučila uzeti ovaj sprej. Da se razumijemo, ovaj sprej neće ništa veliko učiniti vašoj kosi, osim što će vam omogućiti da se ne čupate pri češljanju. Nekad bi ga pošpricala iz daljine po cijeloj kosi kako bi mi kosa lijepo mirisala jer miris ostaje nekih sat, možda i manje. Što se tiče nekog općenitog mišljenja o ovoj liniji.Da, pomogla mi je da svladam svoju dugu oštećenu kosu, ali kako mi je sada kraća i nedavno ošišana šampon mi ne paše. regenerator je uredu i ostalo ga je vrlo malo, a sprej ću tu i tamo špricati radi mirisa. Nijedan šampon ne može zamijeniti škare, ali ako vam je kosa prirodno suha vjerujem da bi vam ova kolekcija odgovarala. Svakako posjetite Mariin post o ovoj liniji jer njena kosa je takva te njoj ovi proizvodi odgovaraju, a također je napisala i mišljenje za 1-minutnu kuru. 

Jeste probale ovu liniju? Kako se vama sviđa?

You May Also Like

2 komentari