Maybelline Super Stay 24H puder 21 Nude Beige

by - 19:38:00

Pozdrav drage moje, 

za danas sam vam odlučila napisati o jednom puderu kojeg sam nedavno kupila na brzinu u Dm-u. Možda najgora odluka ikad u životu.


Riječ je o Maybelline Super Stay 24" puderu u nijansi 21 Nude Beige. Cijena je oko 70 kuna (nisam sigurna jer sam naravno bacila račun) i nakon otvaranja potrebno ga je potrošiti u 12 mjeseci. 


Puder dolazi u dosta tvrdoj plastičnoj prozirnoj bočici od 30ml s plastičnom pumpicom.  Puder je osiguran s dvije naljepnice te sam se morala potruditi da ga otvorim. Bravo za to jer znate da ga nitko nije otvarao prije vas. Postoje još 6 nijansi. Puder jako lijepo vizualno izgleda, a pumpica je odlična jer možete kontrolirati koliko pudera želite da izađe. 

Što Maybelline obećava:


"Zašto će ti se ovo svidjeti? -Izgleda svježe i postojano do 24h zahvaljujući Micro-Flex tehnologiji. Potrošački test - 102 žene - otporan na znoj, vlagu, i dodir. Besprijekorno prikrivanje tijekom cijeloga dana bez osjećaja maske na licu. "


Puder je srednje konzistencije. Nije pretekuć kao Catrice HD. Nanosila sam ga Hello Beauty spužvicom i jako lijepo se blenda. Daje srednje prekrivanje koje se može nadograditi, ali nije mi prekrio zelenilo oko očiju niti prištić koji je trenutno crven. Ne osjeća se na koži, odnosno nema te maske na licu i jako prirodno izgleda na licu. 

Bez pudera


S jednim slojem pudera

Brzo se osuši i ne preslikava. Nakon 8 sati nošenja nije mi se nigdje uvukao, nije istaknuo neke suhe dijelove oko nosa i očiju i izgledao je kao da sam ga tek nanijela. Nakon 4, 5 sata sam se zasjajila, ali to je bez matiranja. S matiranjem bi vjerojatno duže i potrajalo. Bez obzira na to, nigdje se nije obrisao,  Puder mi se teksturom jako sviđa i jedan od boljih je u mojoj kolekciji. 

No jedno veliko razočarenje ovog pudera je nijansi. Shvaćam sada kad čujem od drugih djevojaka da ih je prevarilo svjetlo u Dm-u. Eto osjetila sam i ja to na svojoj koži...

Nijansa mi se činila uredu te je ovo neka srednja od svih 6. Uvijek kad tražim nijansu pudera uzmem neku koja je na sredini i rijetko kad pogriješim. Swatchala sam puder na ruci i jako lijepo se stopio s mojom kožom. Pričekala par minuta i vratila se po njega. 

Znači nijansa je srednje tamna, roskastog podtona. Već znate da sam pogriješila s podtonom, jer sam ja žutog. Ne znam jer zbog podtona ili jer je čak možda taman za mene, ali čim ga nanesem on je na meni narančast. Ne bi rekla da oksidira nego da je to takva nijansa. Čak i s prvim slojem to ne izgleda toliko loše, pogotovo ako ujednačim vrat s licem, ali pošto mi treba malo više na nekim dijelovima to se uoči. 

S jednim slojem:


Razlika vrata i lica je velika :/Drugi sloj:

Već vidite tu koliko ovo izgleda neprirodno, no stvarno ne mislim da je došlo do oksidacije jer najčešće puder oksidira nakon pol sata, a razlika između nanošenja dva sloja je minuta možda. S tim da nemam ništa osim pudera na slikama. 


Ovdje ima tuš, olovku za usne, maskaru i rumenilo koje se na kraju ne vidi.. 
No proizvodi se jako lijepo blendaju. Čak toliko loše ne izgleda ovdje, ali uživo je gore. Puno puta bi se našminkala i onda bi morala to sve ukloniti jer jednostavno bi bilo narančasto, I neprirodno. I ne bi mogla tako van pa bi izgubila volju za ponovnim šminkanjem. 

Gledala sam kod ostalih blogerica i nijedna nije imala ovakav problem, ali nijedna od njih nije recenzirala ovu nijansu pa vjerujem da je u nijansi. 
Probala sam ga miješati s ostalim puderima koje imam, ali samo bi još gore izgledalo. 

Jel netko imao ovakav problem s ovim ili bilo kojim puderom? I kako popraviti situaciju? Jel bi posvjetljivač možda pomogao? 
You May Also Like

2 komentari

  1. Baš šteta :/ Možda će ti odgovarati na leto, kad malo pocrniš, pa razlika neće biti mnogo upadljiva i neće delovati neprirodno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se :) ako ništa probat ću ga posvijetliti s alverde posvjetljivaćem

      Izbriši