Garnier Sensitive micelarna (roza)

by - 22:31:00

Pozdrav drage moje.

svi već znate za poznatu rozu Garnier micelarnu. Do sad me nije nešto privlačilo probati je, ali nedavno sam imala popust za nju pa zašto ne i tako je svi hvale. Koristim je već nekih cca. 2 mjeseca i mislim da je to dosta da posložim u glavi što mislim o ovoj micelarnoj.

Garnier roza micelarna 

Prvo neke osnovne informacije. (znam da svi ovo mrzite, ali moram, možda neko nije probao ovu micelarnu pa ga ovo zanima). Micelarna dolazi u prozirnoj boci od 400ml i Garnier kaže da je to dovoljno za 200 korištenja. Ne znam jel tako, ali rok trajanja joj je 6 mjeseci. Osoba sam koja se ne šminka svaki dan, nego najčešće jedanput tjedno i ne vjerujem da ću je uspjeti potrošiti u tom roku. Čep je roze boje (zato je toliko poznata pod nazivom roza) i dosta nespretan. Više bi voljela da se čep može maknuti ili nekako drugo da su to napravili jer blazinica mi uvijek zapne i uvijek se borim da prelijem dosta proizvoda. 

Garnier roza micelarna 

Od šminke najčešće koristim puder, korektor, rumenilo ili bronzer, highlighter, maskaru i ruž ili sjajilo. Zašto je to važno? Ako vas zanima jer ova micelarna uklanja vodootpornu maskaru ili tuš, ili sjenila ili proizvode za obrve onda ste na krivom mjestu i nastavite tražiti jer takve proizvode ne koristim. Ako budem vjerujem da ću napisati ovdje neki update, ali do tada..No zato vam mogu reći kako skida ostalo što sam nabrojala. 

Sa šminkom

Nakon skidanja šminke

Praškaste proizvode i proizvode za usne uklanja dobro, ali trebat će vam dosta blazinica (kao što možete vidjeti iz priloženih fotki). S maskarom se moram namučiti iako ne nosim vodootpornu maskaru, no u tu namijenu koristim kokosovo ulje koje samo prebrišem naknadno s malo micelarne. Nije mi nadražila oči niti lice i ako imate osjetljivu kožu bit će vam dobra. Jedina zamjerka mi je što je dosta čudan osjećaj dok skidam šminku, nekako kao da se blago zapjeni. Nakon skidanja nema nikakvog ljepljivog osjećaja kao kod Byphasse micelarne.  

Garnier roza micelarna 

Ne mogu reći da me ova micelarna toliko oduševila kao što je svi hvale, ali radi svoj posao. Sviđa mi se što ne ostavlja ljepljiv osjećaj, ali potrebno je previše blazinica kako bi se sve uklonilo. Naravno sve to ovisi, koji puder sam koristila i što sam taj dan radila. 

Sastojci:

Garnier roza micelarna 

Jeste probale ovu micelarnu? Kakvo je vaše mišljenje?

You May Also Like

0 komentari