Balea wishlista

by - 17:12:00

Pozdrav drage moje,

gledajući svoju trenutnu wishlistu, koja se stalno mijenja, primjetila sam da imam puno Balea proizvoda koje bi željela isprobati. Pa umjesto da vam pišem ogromnu podugačku wishlistu, odlučila sam vam predstaviti samo Balea proizvode. Pošto je Balea jeftina mislim da je ovo i opravdana wishlista i da ću sve vjerojatno i kupiti, naravno ako ih nađem na našim policama jer sam bila na njemačkoj stranici i neke proizvode nisam niti vidjela još kod nas ili se ne nalaze u svim poslovnicama. Nadam se da ću biti uspješna u potrazi, a najviše sam se bazirala na ljetne osvježavajuće mirise što ćete pogotovo vidjeti kod tuširalica. Cijene neću navodite jer ne znam kakve su.Nedavno je Balea dobila brijače kojima možete zamijeniti nastavke, odnosno oštrice. Pošto još nisam probala ovakav način jer bi uvijek kupila jednokratne odlučila sam s na Fanstastique koje imaju 5 oštrica što mi se učinilo kao odlično za mene. Zamjenske britvice postoje s 4 i 8 komada u jednom paketu. Vidjet ću koje će biti isplativije i hoće li ovaj brijač opće biti dobar. 

Nisam probala nijedan do sada dezodorans od njih, ali mame me. Odlučila sam prvo probati ove deo maramice. U paketu se dobije deset maramica koje su natopljene dezićem. Ovo mi se čini odlično za ljeto za nositi u torbi ukoliko taj dan zaboravim staviti dezić- Samo odem na neki wc i obrišem i to je to. Nadam se da ću ovo naći kod nas. 


Raj za oči. Razne tuširalice, većina osvježavajućih nota i nota kokosa. Neke sam vidjela već kod nas, a neke su nove došle. No tuširalica nikad dosta. 


Da i šampona za kosu kod mene nikad dosta...Nikad nisam koristila njihove šampone pa sam malo pogledala što nude. Za sad me zainteresirala ova Beautiful Long kolekcija čiji serum imam i jako mi se sviđa. Ostale šampone ću tu i tamo kupovati kao i pripadajuće regeneratore koje nisam tu stavila. 


I zadnje su proizvodi za tijelo i jedini proizvod za lice i to micelarna voda. Čula sam da je ova dosta dobra, a da je bočica pogodna za putovanja. Vidjet ćemo. Iako trenutno mi ovo ne treba jer imam dvije micelarne.

A sada losioni, ni oni mi toliko ne trebaju jer i njih imam tri na polici, ali troše se pa zašto ne obnoviti uskoro zalihu. Spray on losion od manga mi se najviše čini zanimljiv jer nisam nikada koristila losion na takav način. Serum će biti ponovljena kupnja, a ostalo ako nađem obavezno kupujem pogotovo ovu kremu od trešnje. 

Kad pogledam na ovu wishlistu ne čini mi se toliko previše jer najviše ima tuširalica, a to svima treba. Balea je jefitni brend, a kvalitetan tako da račun ne bi trebao biti prevelik, a sigurno neću odjednom kupiti npr. sve šampone za kosu. 

Jel pišete wishliste? I što bi se na njoj našlo od Balee?

You May Also Like

2 komentari

 1. Podugačka wishlista, ali mi je jaaako sviđa :D
  Baleine tuširalice uvijek lijepo mirišu, a vjerujem kako će biti idealne za nadolazeće vruće ljeto

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Podugačka je, ali vjerujem da ću to sigurno prek ljeta sve pokupovati jer svi su ljetni mirisi. :)

   Izbriši