Spoil With Oil Uljni serum

by - 10:17:00

Pozdrav drage moje,

u paketiću od Marie se našao jedan zanimljiv proizvod, a riječ je ovom uljnom serumu. Pošto sam nedavno probala Kiehl'sov koncentrat i svidio mi se, ali i ne i cijena, mislila sam kako bi mu ovo moglo biti savršena zamjena. Samo da napomenom ovaj proizvod sam preko nje dobila na recenziju od Ivone iz Spoil with oil, ali moje mišljenje je iskreno bez obzira na to. Uljni serum dolazi u staklenoj tamnoj bočici (bočica poput eteričnog ulja) od 10ml. Preporučuje se potrošiti u roku od 3 mjeseca. Za cijenu nisam sigurna ali upućujem vas na njenu Fb stranicu gdje možete sve saznati (ovdje).Sastojci seruma su: biljno ulje avokada, marelice i macera goto kole, prirodni E vitamin, eterično ulje prave lavande, sjeme mrkve i palmarosa. 
Sam sastav ovog proizvoda me oduševio jer ima marelicu. U zadnje vrijeme ako ima marelicu ja sam za. Preporučuje se nanositi 2 puta dnevno na već očišćenu kožu lica. Ja sam ga nanosila samo navečer jer se meni upije za nekih pol- sat vremena te toliko vremena nemam ujutro. Iako bi trebalo poslije nanijeti kremu ja to ne bi nikad učinila jer bi zaspala. Nije previše mastan, ali opet ostavlja lagani masni osjećaj koji se osjeti na koži. Potrebno je oko 3 kapljice za cijelo lice. Koristila sam ga oko tjedan dana, ali nešto se loše dogodilo na mom licu da ga moram prestati koristiti. Naime izazvao mi je prištiće. Primijetila sam prištić kod nosa, i par kao da će izaći na obrazima, jedna je izašao na čelu. Iako nisu veliki, ali opet su tu i zato sam odlučila prekinuti njegovo korištenje jer ne želim veći nered na svom licu. Također sam uočila mitesere. U zadnje vrijeme sam ih uspjela riješiti, odnosno  većina onih crnih točkica je nestalo, ali oni su se sad vratili. Ako izuzmemo prištiće i mitesere, koža mi je ujutro nakon ovoga bila svježa, meka i blistava. 


Jako mi je žao što ovaj proizvod nije valjao meni, ali ne vjerujem da neće i vama. Svaka koža je drugačija. Ako imate normalne obraze, masnu T zonu i većinom prištiće na bradi, onda možda i ne bude radio, ali vjerujem da osobe sa suhom kožom uživaju u ovakvim proizvodima. Zato sam ga odlučila pokloniti nekoj od vas pošto je proizvod pun. Još sam odlučila dodati par proizvoda, ali više o tome u sljedećem postu. 

You May Also Like

2 komentari