NYX Butter Gloss Cherry Cheese Cake

by - 16:45:00

Pozdrav drage moje, 

još jedna proizvod koji se našao u beauty swapu je ovaj mališan jako neobične nijanse koju si ja nikad ne bi kupila, ali drago mi je da se našao kod mene. Riječ je o NYX Butter Gloss sjajilu u nijansi Cherry Cheese Cake ili BLG10 kako piše na naljepnici. 


Cijena ovog mališana na Diviani je 43 kune. Dolazi u plastičnoj prozirnoj, ali čvrstoj ambalaži od 8ml, a rok trajanja je 12 mjeseci. NYX je cruelty free brend i uvijek mi je to drago čuti i uvijek ću podržati takav brend. Kad otvorite ovaj proizvod osjetit ćete predivan slatkasti miris koji se osjeti prilikom korištenja, a ponekad ga osjetim i nakon sat vremena pogotovo ako je vani vjetrovito. Nakon mirisa primijetit ćete običan mali spužvasti aplikator koji olakšava nanošenje. Jedina zamjerka, ovo je više osobnije mišljenje, možda nekima ne bude smetalo je stoper. Uvijek mi izađe dosta proizvoda koje je dovoljno za to jedno korištenje, ali ja više volim staviti manje pa nadograditi, a ne sve odjednom. No to je stvar navike.  Sjajilo je dosta ljepljivo te daje sjaj, ali nema šljokica ili nečeg takvog što možete naći u Eveline 3D Silk effect sjajilima.  Preživjet će piće, ali preslikat će se na čašu, dok jelo ne preživljava što je i očekivano od sjajila. Ako ništa ne pijete niti jedete izdržat će oko 3 sata, nestat će sjaja, ali ostat će kao blagi stain što mi se jako sviđa. 


A sad ono zbog čega me ovo sjajilo oduševilo je nijansa. Tako neuobičajena i ističe se među svim mojim nudačima. Totalno odvažna i spremite se na čudne poglede ljudi, pogotovo starijih osoba. Ne znam zašto su nazvali ovu nijansu Cherry Cheese Cake kad je ovo narančasto i odmah sam pomislila na Tangerine od Aure za kojim sam toliko žudjela ali se nikad nisam usudila kupiti jer sam mislila da je nikad neću nositi i da će samo skupljati prašinu. 


No ovaj malac neće doživjeti takvu sudbinu i već vidim da će biti favorit ljeta. Nijansa je na swatchu pomalo neonska, ali na usnama izgleda prirodno (koliko prirodno može biti)  te se odlično slaže s mojim plavim očima. Može se nadograđivati, ali odlične je pigmentacije i naravno ovisi koliko stavite, toliko će vam boja biti uočljiva. Ako ga dobro ne "izblendate" može izgledati kao da je nespretno nanošen, ali izdaleka to nije uočljivo. Namjerno sam tako napravila na fotkama da vidite o čemu pričam. Samo poslije nanošenja malo prođite prstima ili maramicom da to sve ujednačite.


 Da treba se malo pomučiti s ovom nijansom, ali vrijedno je pošto je totalno bold i nije za svakoga. Odlično će podići neki jednostavan look i lijepo osvježiti lice. 

Biste li se usudile nositi ovu nijansu?

You May Also Like

0 komentari