Avon mark. Plump It sjajilo Clear

by - 17:52:00

Pozdrav drage moje,


ne mogu vjerovati da vam pišem recenziju za Avon proizvod i to za proizvod iz nove linije mark. Cijela kolekcija mi se jako sviđa, pogotovo ruževi, a do mene je, zahvaljujući beauty swapu doletjelo sjajilo.


Avon mark. Plump It sjajila dolaze u 5 nijansi u prozirnoj čvrstoj ambalaži od 7ml, a cijena ovisi o katalogu. Stalna cijena mu je 55 kuna, ali uvijek ga možete pronaći na nekoj akciji što će vjerujem često i biti jer ipak je ovo novi proizvod pa svakako pratite katalog.  Formula sjajila je obogaćena retinolog, kofeinom i kolagenom čija bi kombinacija trebala povećati usne, učiniti ih čvrstim i punijim.


Nijansa koju ja posjedujem je Clear, odnosno prozirna. Sama ambalaža sjajila je vrlo jednostavna i samo se nalazi logo i naziv proizvoda dok se na foliji, koja se mora ukloniti nalaze svi ostali podatci.


Ovakav kistić nikad nisam vidjela i očekivala sam spužvasti aplikator, ali čini se da sva Avonova sjajila posjeduju ovakav kistić. Izađe dosta proizvoda za jedno nanošenje te je kistić dosta precizan.
Proizvod ima predivan miris i meni miriši na mentol. No za sve one osjetljivog nosa, miris se osjeti samo pri nanošenju te se nakon par minuta ne osjeti.

Nakon nanošenja osjetit ćete nelagodno hlađenje koje ja inače obožavam u ljeto. Ljeti hlađenje na bilo koje načine paše. Osim hlađenja prisutno je i peckanje koje traje nekih 10 min i zatim nestane. Ponekad je to peckanje neugodno, a nekad ugodno, zavisi o stanju mojih usana. Jer nekad sam freak i stalno stavljam balzam, a nekad cijeli dan ništa. 


Iskreno ne znam kako da opišem teksturu. Nije uopće poput ostalih sjajila koje posjedujem u kolekciji. Dosta je guste, kao gelaste teksture, ali opet se lijepo razmazuje na usnama, O pigmentaciji ne mogu govoriti jer ipak je ovo prozirno sjajilo, ali lijepo se sjaji, te ne izgleda ljepljivo. Na usnama je mrvicu ljepljivo, ali nakon 3 sata postupno se suši i miče s usana. Preživi piće,preslikava se na čašu, ali jelo neće preživjeti. 

Što se tiče tog povećanja usana ja nisam primijetila neku znatnu razliku. Možda se za milimetara povećaju, ali to se neće primijetiti. 

Prije nanošenja

Poslije 5 minuta


Sve u svemu, ako želite ovo sjajilo zbog povećanja onda potražite neko drugo jer ovo neće napraviti neku razliku. Meni se jako svidjelo zbog tog hlađenja i već vidim kako ću ga voljeti nositi u ljetu jer hlađenja nikad dosta. Također odlično izgleda i preko nekih drugih ruževa, ali naravno uvijek obrišite kistić kako ne bi došlo do miješanja nijansi. 


Jeste probale ovo sjajilo? Kakvo je vaše mišljenje?

You May Also Like

8 komentari

 1. Dojmovi slični mojima :P
  Iako vidim da se tebi miris mentola više svidio nego meni

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja i mentol <3
   Obožavam ga a pogotovo u ovalvim proizvodima.

   Izbriši
 2. Joj, kao mala sam voljela ta mentol sjajila hh, sad ih ne volim jer mi je lice ionako stalno masno, pa se držim mat (svega što postoji) hahh :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mene je uhvatila neka shine mania i ponovno sam zavoljela sjajila pogotovo sad u ove toplije dane. A mentol je samo šlag na torti hh

   Izbriši
 3. Nisam ga probala, ali bih voljela 😃
  Volim sjajila 😉

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Probaj, ali kao što sam napisala ne očekuj povečanje usana i svakako prati kad je na nekoj akciji u katalogu jer sigurna sam da bude

   Izbriši
 4. Obozavam ove sjajve. Trenutno koristim nijansu Mauve, a i nijansa Nude mi je super. :-)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da baš su ugodni, a nisu ni previše ljepljivi.

   Izbriši