Q&A : Pitali ste, odgovaram ;)

by - 19:05:00

Pozdrav drage moje, 

Već dugo sam na društvenim mrežama tražila pitanja od vas. Napokon se skupila podosta velika brojka i odlučila sam vam otkriti odgovore. Ako vas zanima koja su pitanja te koji su moji odgovori nastavite čitati. 


1. Koliko dugo imaš blog?
Blog imam godinu dana. 

2. O kakvoj vrsti posta najviše voliš pisati?
Najdraže mi je pisati TAG postove, odnosno ovakve u kojima mogu otkriti nešto o sebi i svoje mišljenje. A što se tiče ovakvih beauty postova rekla bih post o potrošenim proizvodima. Volim trošiti proizvode pogotovo kad uživam u njima i nakon što se nakupi određena količina uvije mi je gušt napisati dvije- tri rečenice. 

3. O kakvoj vrsti posta najviše voliš čitati?
Obožavam new in postove. Ma mala je riječ za to. Uvijek me zanima što su drugi kupili i samo onda stavljam to na wishlistu.

4. Omiljeni časopis?
Nemam. Nekako sam prestala čitati časopise od kad čitati beauty blogove. Zaprvo volim Dm-ov Lijepa časopis. Uvijek korisnih savjeta.  

5. Imaš li kućnog ljubimca?
Nažalost ne. Ali velika želja mi je imati haskija. A pošto nemamo veliko dvorište nemamo ga gdje smjestiti. 


6. Gdje se vidiš za 20 godina?
Uhh uhh, nisam sigurna ni gdje se vidim za godinu dana. Ali ono klasika, voljela bi imati svoj biznis, obitelj, i dalje pisati blog, ili nešto drugo. Uglavnom nadam se da ću biti sretna i da ću uživati bez obzira koliko će biti problema. 

7. Najveća inspiracija u životu?
Pod inspiraciju nikad neću imati određenu osobu za koju ću govoriti da želim biti baš takva. Za mene je inspiracija svaka osoba koja uspije u svom naumu, odnosno cilju, svaka koja ne odustaje bez obzira na sve. 

8. Koju srednju ideš?
Prva ekonomska u Zagrebu. 9. Ako ti je zagriz pravilan, mora li se nositi fiksna nositi na obje čeljusti?
Hmm, mislim da ne. Ja imam problema sa zagrizom i zato nosim na obje. Ali eto po mojoj nekoj logici mislim da ne. 

10. Koliko još moraš nositi fiksnu?
Ne znam, a ne zna ni moja ortodontica. Jako je zeznuto kad imate problema sa zagrizom. Nosim je već godinu dana, ali nadam se da još jedna godina biti dovoljna. 

11. Hoćeš ići na fakultet?
Naravno, trenutno se premišljam između ekonomije, ali nekako bi htjela i studirati i novinarstvo. Što vi mislite?


12. Gdje živiš?
Zagreb.

13. Koju vrstu glazbe slušaš?
Osoba sam koja može stvarno sve slušati. Ali najviše volim MTV glazbu. Odnosno sve ono što se vrti na radiju poput Antena Zagreb, Otvoreni i Enter ZG. 

14. Najteži predmet u školi?
Imam sreće da imamo profesore koji dobro objasne gradivo. A imam i sreće da sve odmah shvatim tako da mi nijedan predmet nije težak. 

Hvala svim djevojkama što su postavile pitanja :* Nadam se da ste uživale te ako imate još neko pitanje slobodno pišite u komentar pa ću vam tamo odgovoriti ;)

You May Also Like

4 komentari

 1. Hvala na odgovorima. 😀 😘
  Po meni bolje novinarstvo,ekonomista je i tako previše.😊

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Istina hh ali uvijek se premišljam i mislim da ću se do zadnjeg datuma premišljati. Oba fakulteta imaju i svoje mane i prednosti.

   Izbriši
 2. I ja sam neodlučna i uvijek odluka padne u zadnji čas.😀😘
  Svakako sretno, što god upisala.💜

  OdgovoriIzbriši