B.pretty Volume maskara

by - 15:26:00

Pozdrav drage moje,

kad je riječ o maskarama uvijek kupujem Essence, ali danas vam donosim recenziju jedne druge marke, odnosno B.pretty. 


B.pretty je Bipin brend i mislim da nisam nikad ništa isprobala. Uvijek pogledam što imaju, ali nikad ništa ne uzmem. Zapravo isprobala sam samo neke balzame u posudici prije bar godina i nisam sigurna jer ih još prodaju. No vratimo se mi na maskaru. 

Za cijenu nisam sigurna jer sam je dobila, ali sigurno nije više od 20 kuna jer je riječ o relativno jeftinom brendu. Sviđa mi se jednostavan dizajn crne i roze kombinacije od 8 ml i rok trajanja je 6 mjeseci. 


Kad sam je počela koristiti bila je suha, ali ne suha da se osušila nego je riječ o suhoj maskari. Znači potpuna suprotnost od Essence maskara. Četkica je najobičnija i zapravo mi je drago jer, iako najčešće takve izbjegavam, uvijek se nekako volim vratiti klasici. 

Lijevo bez/desno s maskarom

Na njoj piše da je namijenjena volumenu, ali ova maskara neće napraviti neki wow efekt. Maskara će blago uviti trepavice i obojati ih, ali i dalje će biti prisutan prirodan izgled. Ako je idete nadograđivati, trepavice će se početi sljepljivati. Nosila sam je oko 8 sati najčešće te se u početku nije trusila. Nakon mjesec i pol korištenja počela se malo trusiti. Ali nije ništa jako primjetljivo. 

Pošto ovo nije vodootporna maskara u ove vruće dana će se razmazati, odnosno preslikati na kapak. Na donje trepavice je nisam stavljala ali vjerujem da bi se tu to preslikavanje više uočilo. Iako je koristim nekih 2 mjeseca oči su me počele peći i suziti tako da ovu maskaru odmah nakon što napišem recenziju bacam u empties vrećicu. 


Možda najbolja stvar ove maskare je što se može skinuti s vrućom vodom, no svakako uvijek prođem micelarnom još jednom kako bi provjerila. Više puta je blazinica bila čista. 

Bez obzira na to što se ova maskara lako skida te je četkica jednostavno, mislim da je neću više nikada kupiti jer ipak mojim okicama ne paše. 

Jeste probale ovu maskaru? Kakvo je vaše mišljenje?

You May Also Like

2 komentari