Byphasse krema za suhe ruke

by - 22:05:00

Pozdrav drage moje,

Kako sam obećala  recenziju Byphasse kreme na Facebook stranici prije par dana, obećanje danas mogu ispuniti ;) Svakako me lajkate tamo jer često objavljujem fotke o budućim recenzijama i razmjenjujem s vama mišljenja. Pa ako niste dio te divne zajednice, zašto ne bi postale ;) 

Znate da mi je Byphasse kao brand vrlo drag i da vidite moju wishlistu (da nadodala sam još gro proizvoda i nikako da ju objavim) mislim da bi pomislili da se spremam na apokalipsu. Koje se nadam još dugo neće biti. Pozitivne misli, pozitivne misli, 

Do sad sam iz njihovog bogatog asortimana probala micelarnu, tonik, maramice za skidanje šminke i davno davno jedan gel za tuširanje. Definitivno moram ponoviti tu kupnju. Ponestalo mi je kreme za ruke pa sam se odlučila probati njihovu. Koliko sam uočila postoji samo ova krema kod nas, ali mislim da na njihovoj web stranici ima još par vrsta. Naravno da mi ne uvozimo sve...Krema dolazi u bijeloj tubi s rozim i crnim slovima prepoznatljivim za Byphasse te ima 150ml. Mislim joj je cijena oko 18 kuna te je rok trajanja 12 mjeseci. Malo je skuplja od ostalih krema, ali mislim da je količinski najveća, ako se ne varam. Moja torba je uvijek pretrpana i nikako je ne nosim sa sobom. Još i to tegliti.  Podsjetite me da si nabavim neke travel size kremice. 

Što Byphasse obećava?Kao što vidite krema je obogaćena shea maslacem te vitaminom B5. Namijenjena je suhoj koži te bi zbog ova dva sastojka ruke trebale biti obnovljene.

Kad ju otvorite osjetit ćete neutralan, nenametljiv, a opet nekako prijatan miris. Krema je bijele boje te pri zatvaranju čujete dvostruki klik koji osigurava da vam se krema ne bi trebala otvoriti. Kao što sam napisala, moja stoji na ormariću i ne nosam je sa sobom pa vam to ne mogu potvrditi. Potrebno je vrlo malo kreme te je dosta vodenkaste teksture. Lijepo se razmazuje, ali, uvijek ima taj ali, jako sporo se upija. Potrebno je oko 10 minuta. Moje ruke su normalne, znači ne suhe i mislim da je zbog toga taj efekt. Kad ju nanesem prvo ruke mi postanu ljepljive i ne mogu ništa dirati. Moram čekati tih 10 minuta. Nije da će sve oko mene biti masno, nego je dosta čudan osjećaj. S vremenom sam se i priviknula. Nakon tih cca 10 minuta ruke su glatke i mekane. Nisam je koristila u onim najnižim zimskim temperaturama, ali ruke mi nisu ispucale ni jednom. 

Možda zbog toga što joj dosta treba da se upije bi bila dobra za noćnu njegu, za što ju ja najčešće i koristim. 

Sastojci:Izuzevši sporije upijanje, krema me po mom mišljenju odlična. Po količini vidim da će mi dosta dugo trajati i definitivno je drugačije teksture od Baleinih. Nekako mi je bogatija i osjećam da su mi ruke baš nahranjene. 

Jeste probale ovu kremu? 

You May Also Like

0 komentari