My First TAG

by - 18:16:00


Hello svima,

Znate da obožavam tagove pa sam odlučila napraviti jedan s Eni s bloga EniWay. Ima odličan blog te raznovrsne teme. Njene odgovore možete naći ovdje, a ako vas zanimaju moji nastavite čitati.

1. Moja prva riječ?
Ne zna jer nemam nikakav video kao dokaz, ali roditelji su mi rekla da je tata.

2. Moja prva igračka?
Nisam sigurna jel prva, ali imala sam jednog velikog rozog medu kojeg sam obožavala. I dan danas ga imam, samo što je kutiji s ostalim plišancima.

3. Moj prvi poljubac?
Bio je s mojim sadašnjim dečkom Filipom. Imala sam 15 godina. Bila sam jako nervozna i bili smo u parku. Iznenada se dogodilo. Mislim da vam je to dosta detalja :P

4. Moj prvi dečko?
Opet ću se ponoviti, ali Filip Je moj prvi jedini dečko s kojim sam bila.

5. Moj prvi ljubimac?
Ribice. Uvijek smo imali zlatne ribice i hranili smo ih svako malo pa su postale proždrljive. Nažalost više ih nemam.

6. Moje prvo putovanje izvan Hrvatske?
2. srednje, odnosno prije dvije godine. Išli smo sa školom u Beč za vrijeme Adventa *-* Bilo je predivno i htjela bi se vratiti tamo jer smo bili samo tri dana.

7. Moj prvi makeup proizvod?
Ako ste čitale Essence TAG, onda vjerojatno znate da je bilo mini sjajilo s jagodom. I sada ih imaju u ponudi, naravno drugačiji dizajn. Prije sam obožavala sjajila, a sad samo matt.

8. Moj prvi post na blogu?
U početku blog e trebao biti kao neki dnevnik s mojim razmišljanjima. No ideja se preokrenula pa je sada beauty. Zato moj prvi post nema veze s temom bloga, ali to je bio Život. Moj prvi post u vezi s beauty je bila recenzija Eucerin Antiredness kreme

9. Prvi put kad sam se našminkala?
Mislim da sam imala 13 godina, ali to je bilo samo sjajilo, labello, a s 14 sam počela nositi maskaru, puder. Ništa previše i naravno ne svakodnevno.

10. Prva beauty pogreška?
Uhh bilo ih je, ali dvije si ne mogu oprostiti. Prva je bila puder koji je bio nanesem u debelom sloju, nekad fulana nijansa i naravno većina pudera je tada oksidirala pa sam već nakon 2-3 sata bila naranča. Ovu drugu vam neću otkriti jer planiram poseban post o tome  ;)

Nadam se da su vam se pitanja svidjela, a odgovori još više.

 Pozivam sve vas da uradite ovaj tag, odgovore mi možete napisati u komentari ili u poruci na nekoj od društvenih mreža. Također sam odlučila "nominirati" tri blogerice čije odgovore bi htjela čuti, a to su Kate s bloga Beauty Things by Kata,  Maria s bloga Marie's kitchen of Beauty  i Ana  s bloga Shine of Beauty

You May Also Like

6 komentari

 1. Narančo,post ti je vrh kao i uvijek.♥
  https://eniiway.blogspot.hr/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Kakva ti to sve meni imena daješ hahah umirem 😂😂😂😂

   Izbriši
 2. Zanimljiv tag i simpa odgovori! :D nažalost, nisam sigurna dal' ću pisati post s odgovorima, jer trenutno ne stignem objaviti niti one koji čekaju na upload. :$

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Baš šteta :/ Ali eto ako nekad ne budeš imala ideju za post onda se sjeti mene ;)

   Izbriši