Infogamer/Interliber 2016

by - 20:49:00

Pozdrav drage moje, 

većina vas je ovdje zbog makeup-a, ali zašto stati samo na tome. Danas sam prisustvovala Infogameru i odlučila vidjeti što taj ogroman svijet igrica nudi.

 Moram priznati da sam bila skeptična što ću ja tamo, ali mišljenje mi se promijenilo čim sam kročila tamo. Ogroman prostor pun raznolikih igrica koje će tijekom sljedeće godine izaći u prodaju, a tijekom ovog Infogamera posjetioci ih mogu isprobati. Iako nisam probala nijednu igricu bila sam zapanjena koliko taj svijet nudi mogućnosti, a najviše me zanimalo VR odnosno ubace vas u igricu i sami se tamo snalazite. Mislim da će to imati najviše uspjeha jer više igrači neće samo sjetiti i buljiti u ekrane nego će proživjeti igru. Ostavljam vas da uživate u slikama, ako niste još posjetile Infogamer preporučam. Naravno nisam mogla ni zaobići Interliber te posjetiti štand Ženski rokovnik. Bila sam se dvoumila između Audrey Hepburn i Believe in miracles. Odluka je pala na ovaj jer me na prvu osvojio svojim izgledom čim sam ga ugledala.

Prošrvljala sam i po drugim štandovima, ali nijedna mi knjiga baš nije zapela za oko. Ali i da sam kupila stajale bi na polici jer i ovako imam nekoliko knjiga koje čekaju da ih uzmem i pročitam.
You May Also Like

0 komentari