Opet sam se bacila u trošak #11

by - 14:45:00

Pozdrav drage moje, 

Nisam već dugo pisala new in post jer jednostavno mi nije ništa trebalo, a nije me ništa posebno oduševilo da bi htjela kupiti. 


Ali ipak, nakon što sam napisala svoju prvu wishlistu odlučila sam sve to s liste i kupiti. Koliko će i trebati vremenski vidjet ćemo.


FaCoconut water gel za tuširanje i Dusch das  jabuka&nar gel za tuširanje
Već duže koristim Fa Glamorous Moment koji ima neki luksuzan miris pa sam se zaželjela nekih osvježavajućih mirisa. Nisam dugo koristila ovakve gelove za tuširanje jer su svi bili neki kremasti, a miris im je savršen. Nadam se da će me i u svemu ostalom oduševiti. Obadva gela sam kupila u Mulleru i na nekoj akciji.

Essence LE Midnight Masquelade tekući illuminator  u nijansi 01 Sitting, Waiting, Witching je dio nove LE kolekcija za Halloween i jednostavno je prelijep. Zlatne je boje i mislim da ću ga često nositi. Potrudit će se za njega što brže napisati recenziju ;)

Essence Extreme Lasting olovka za oči easy glide&waterproof u nijansi 01 Blacklove je kupljena na želju mog dečka. On obožava kad stavim to crno na oči. Pošto je ovo novitet u Essence kolekciji jedva čekam isprobati. Za sad vam mogu jedino reći da dizajn olovke izgleda brutalno. Mat crno, luksuzno, čak će mi je biti žao šiljiti. 

Essence Longlasting Lipliner u nijansi 05 Lovely Frappuccino je na mojoj wishlisti i odmah sam je prekrižila. Neki dan sam je nosila i nijansa je predivna, tamno smeđa sa tamno rozim podtonom. 


I kao šećer za kraj, dobila sam od Matilde i Essence tima par proizvoda na recenziranje. Bila sam  jako sretna kad sam vidjela što sam sve dobila i nisam mogla vjerovati. Ako netko iz Essence čita, puno vam hvala.

U paketiću se našla False Lashes Extreme Volume& Curl maskara, MAT MAT MAT ruž u nijansi 08 It's statement (prekriženi s wishliste), Camouflage 2in1 Makeup & Concealer puder u nijansi 03 Honey Beige, Light up your face luminizer paleta, the Gel lak za nokte 78 Royal Blue i All in ONE lak za kompletnu njegu noktiju.
Jedino sam isprobala maskara i mogu vam reći da je stvarno odlučna i poduži mi trepavice. Ostalo jedva čekam isprobati. 

O čemu bi ste prvo htjele čitati? Što ste vi zadnje vrijeme kupile?

You May Also Like

0 komentari