L'Oreal Paris Miss Hippie Mega Volume maskara

by - 16:54:00

Pozdrav drage moje, 

Ova maskara je bila totalni hit ovo ljeto, a ja sam je tek nedavno probala. Da nije bila na akciji mislim da je nikad ne bi zapravo ni kupila jer znate da sam ja ogroman fan Essence maskara. 

Miss Hippie maskara dolazi u crno- narančastoj tubici od 8,4 ml. Redovna cijena joj je oko 60 kuna. 


Četkica je dosta velika i i sužava se pri sredini, a onda se opet širi (pogledajte sliku ukoliko vas je opis zbunio haha).


 Nisam baš fan ovakvih četkica, ali ovaj put me nije iznevjerila. Trepavice su dosta naglašene i dugačke i sviđa mi se daj efekt. Lijepo razdvoji trepavice, ali nekad mi ostane previše maskare na četkici. Trepavice mi onda ostanu slijepljene, stvore se grudice i cijeli taj predivni efekt pokvari, a ako idem popravljati onda još napravim goru situaciju. Znači moram očistiti oči micelarnom i zatim ponovno. 


Što se tiče trajnosti traje mi cijeli dan i nije mi se razmazala, a koristila sam je i na tjelesnom. Par puta sam zaspala s njom i nisam se probudila kao panda što je jedan veliki plus.


Sve u svemu odlična maskara, ali mislim da su se vratili Essencovim zbog cijene. Ja mijenjam maskaru skoro svakih 3-4 mjeseca i puno mi je isplativije dati 20 kuna za Essence maskaru, nego 60 kuna. Ali naravno ako nađem ovu maskaru nekad opet na popustu vjerojatno će se naći u mojoj košarici. 😉

Jeste probali ovu maskaru? Kakva su vaša iskustva? 

You May Also Like

2 komentari

  1. Nisam probala ovu maskaru jer trenutno imam otvorenih vec par pa dok ih potrošim...
    Ali Avon maskara mi je zasad dobra!

    OdgovoriIzbriši