Real Tehniques Metal Bold Collection Dupes from Ebay

by - 16:25:00


Pozdrav drage moje, 

Već ste mogle ove kistove vidjeti na mom Instagram profilu, a ako me ne pratite tamo što čekate 😜.  Radi se o kopijama Real Tehniques kistova iz Metal Bold kolekcije. Samo da napomenem da nisam probala original i nemogu ih usporediti s njima. 


Set sadrži 7 kistova koji su podijeljeni na tri boje. Cijena na Ebay-u im se kreće od 7-12 dolara. 

Drška kistova je napravljena od plastike, dok je dio koji drži dlake malo čvrsti. Kistovi su dosta lagani i ništa na njima ne piše. Svi su jako mekani i imam osjećaj kao da me zeko draga po licu, ali ne brinite napravljeni su od sintetičkih dlaka.


Žuti kistovi su namijenjeni za lice, točnije za pudere. Trokutasti kist je namijenjen za tekući puder. Kao prvo ja ne znam nanositi puder s kistom i za mene su spužvica, ali ovaj proizvod jako dobro radi svoj posao. Jedina zamjerka je što su ostale fleke od pudera na njemu..


Sljedeći je ovaj ogroman kist za puder u kamenu ili prahu. Obožavam ovaj kist. Dosta je velik i fiksiran lice u sekundi. Ne grebe po puderu u kameru i minimalno ga trusi, čak ponekad i ne (zavisi koliko proizvoda uzmem). 

Sljedeća dva roza kista su namijenjena isto za lice, ali za rumenilo i konture. Oba su odlična. Kist za konture je dosta čvrst i gust i lijepo mogu konturirati s njim. (Razmišljam kupiti još jedan). Dosta je mali da mogu konturirati i nos s njim. Kist za rumenilo može mijenjati oblik haha. Znači može biti običan (kao onaj za puder u kamenu) ili kosi. Možda da je malo veći bio bi bolji, ali odlično radi svoj posao. 

I zadnji plavo-srebrni su za oči. 


Kosi kistić za tuš ili obrve još nisam imala priliku koristiti, ali čini mi se da je dosta tvrd i nije promijenio oblik pri pranju.  Mislim da će super poslužiti za tuš. Sljedeća su dva za blendanje sjenila, ali kako ja ne koristim sjenila, dobili su drugu namjenu. Koristim ih za higlighter. Same riječi hvale. 

Kistove sam par puta obrala i nijedna dlaka još nije pala s njih. Svi se operu lijepo i svaki put izgledaju kao novi, osim kista za tekući puder, na njemu su ostale fleke...

Svakako preporujem da si kupite ovaj set jer su ovi kistovi savršenstvo i ne mislim kupovati original. Bolje si uštedim novce za nešto drugo. 

Jeste probale ove kistove? 

You May Also Like

2 komentari