Pan project: što želim potrošiti do kraja godine!

by - 14:56:00


Pozdrav drage moje,
Kraj godine se polako bliži kao i rok trajanja na nekim proizvodima. Kako ne bi bacila cijele proizvode odlučila sam ih što više potrošiti. Prva stvar je Catrice AllRound paleta korektora i to ovaj četvrti pan. Kao što vidite još ga je malo ostalo pa bi željela to do kraja pograbiti. 


Zatim dvije crne olovke za oči. Jedna je Max Factor, a druga je iz one Muller palete što sadrži sve za šminkanje. Dosta dugo stoje netaknute pa ih ovim putem želim što više potrošiti prije nego li završe u smeću. 


Dvije olovke za usne, Essence 14 Famme Fatale koja je svjetlo crvena i Eveline Max Intense Color 15 Red koja je tamnija crvena. Razlog zbog čega ih se želim riješiti je što ne volim crvene boje na usnama i jako rijetko ih nosim. Probat ću ih što više nositi pa da ih na kraju bacim. 


Sva ljubičasta laka su se našli na listi jer Essence datira iz 2013. godine, a još ga je malo ostalo. Boja je metalik ljubičasta, a kako je sada sve nešto metalik u trendu zašto ne. Ovaj desno je Max Factor 51 koji se počeo zgušnjavati, a prelijepa mi je jesenjska boja pa ju želim što više iskoristiti. Maybelline Baby Lips su zaboravljeni jer ne znam zašto. Redom Peach Kiss, Pink Pounch i Cherry Me. Od sva tri jedino mi je žao potrošiti Peach Kiss koji će sad biti savršen za jesen. Pink Pounch i Cherry Me mi se uopće ne sviđaju bojom te jedva čekam da ih potrošim. 


Eveline 3D Silk Effect sjajilo u nijansi 257 i Catrice Pure and Shine 020 Rusty in Love su savršeni za jesen i ovim bi se htjela potaknuti da ih što više nosim. 


Ista stvar s Cien ružem u nijansi 37 Sweet Violet. Izgleda odlično u kombinaciji s Essence olovkama. Možda ga nisam prije koristila jer je ljubičast, ali mislim da je to vrijeme završeno. 


Catrice Defining Blush u nijansi 050 Apricot Apropos je rumenilo koje imam već dvije godine, a na proizvodu piše da je rok trajanja 12mjeseci. Već sam uočila neke čudne fleke na njemu koje su se makle kad sam protrljala maramicom, ali opet ne znam. Lijepa mi je boja i željela bi ju što više iskoristiti i da bar malo dotaknem pan. I zadnji proizvod je Vanilla parfem kojeg sam jako malo potrošila. Kako naziv kaže ima jaki miris vanilije i savršen je za ovo vrijeme, a pogotovo zimu. Želim potrošiti bar pol bočice jer zašto ne bi uživala u tom prelijepom mirisu. 

I to bi bilo sve. Možda sam previše proizvoda stavila, ali bar ću ih početi trošiti. Nisam sigurna da ću raditi neki update ili vam prikazivati kako napredujem. Ali na kraju godine ću vam pokazati jesam li neke od navedenih proizvoda potrošila ili ne. 

Jel vam se sviđaju ovakvi tipovi postova? Jeste si ikad zacrtale e moram baš taj proizvod potrošiti do tada? 
You May Also Like

2 komentari

  1. I would love to try those concealers.. great post! You have such a lovely blog here, keep up your great work I love reading blogs like this! x

    adelelydia.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši