Što se nalazi na mom mobitelu?

by - 15:16:00


Pozdrav drage moje, odlučila sam malo pisati i o ostalom, a ne samo o makeup-u i recenzijama da ipak ovaj blog bude još više osobniji, a ne samo striktno jer to ni ne želim. Bude naravno recenzija jer dosta mnogo proizvoda trenutno testiram. 

Današnja tema je što se nalazi u mom mobitelu odnosno koje aplikacije koristim. 

Moj mobitel je Vivax Fly 2.

Odlučila sam ovo napisati jer sam nedavno otkrila aplikaciju CocoPPa pomoću koje možete promijeniti ikone aplikacija. Aplikaciju možete instalirati ovdje .


Na svakom se nalazi telefon, imenik, poruke i Google Chrome.

Prvo što vidite kad otključana mobitel je "početni zaslon" u kojem se nalaze sve društvene aplikacije koje svakodnevno koristim. 

U prvom redu (s lijeva na desno) se nalazi Bloglovin', We Heart it, Youtube, Pages Manager (ukoliko ne znate, napravila sam FB stranicu bloga te me možete lajkati ovdje.)

U drugom redu se nalazi Instagram, Facebook, Messenger i Whatsapp. 

Iznad toga se nalazi widget za sat koji se trenutno ne vidi zbog pozadine.


Sljedeće su aplikacije koje toliko ne koristim, ali opet koristim. 

U prvom redu se nalazi Gmail, Ispovijesti (rijetko to otvaram, ali eto tu je), Ebay, Trgovina Play. 

Drugi red je prvo MusixMatch koji je za mene najbolji player i uz to imate i lyrics odmah. Zatim tipične aplikacije kalkulator i kalendar te Eve. Eve je ženska aplikacija za one dane u mjesecu. Također možete pričati i s ostalim djevojkama, ukoliko imate problem saznati kako to riješiti. 

U trećem redu se nalazi Follow Meter koji je povezan s mojim Instagram računom. Možete pratiti tko vas je followao, tko unfollowao. Aplikacija nije toliko nužna, ali eto tu je... Također tu je još One Note u kojem mi se nalaze bilješke s windows mobitela kojeg više ne koristim. 


E na ovom mjestu su sve moje aplikacije za uređivanje slika, fotografiranje, itd. 

Tu se nalazi One Drive (najbolji oblak za spremanje slika i nekako se najviše u njemu snalazim), zatim obična galerija, Photoshop Express (najviše ga koristim pri uređivanju slika, ukoliko ne želim filtere)  te kamera.

U drugom redu je YouCam Makeup (aplikacija koja je odlična jer se možete virtualno našminkati). Boomerang i Layout su Instagram aplikacije. Rijetko ih koristim, ali fora su mi, pogotovo Boomerang kojim možete napraviti kratki video od 5 sekundi otprilike. I zadnje Cymera koju koristim već godinama od kad su je izbacili na play trgovinu mislim. Ima najbolje filtere te također se mogu uređivati slike, ali Photoshop Express mi je draža.


Zatim prelazimo na igrice. Ja sam kao malo dijete, no odlučila sam da ih neću puno imati. Trenutno su ove 4.

Prva je Twist, Lick, Dunk u kojoj zapravo bacate Oreo u čašu mlijeka te ih možete kupovati kako bi imali što bolji rekord. 

Sljedeća je Pokemon Go. Mislim da ne trebam predstavljati ovu igricu. Nisam ovisnik, ali ponekad volim igrati dok sam u tramvaju. 

Zatim Disney CR. Ovo je Crossing Roads samo s Disney likovima.

I zadnja Best Friends koju najviše obožavam. Otkrila sam je kod My Life As Eva i poanta igrice je da imate male slatke kukce koji se bore protiv nekih crnih crva, nisam baš sigurna što su.


U ovdje ima svašta. Uglavnom ovdje se nalaze dvije Blogger aplikacije, prva je aplikacija, a druga prečac za Blogger web stranicu, koju više koristim jer mogu vidjeti koliko je bio pregled stranice, postova, statistiku,...

Zatim se tu nalaze sve cure koje pratim i koje moram pogledati i vidjeti jel mi se sviđa njihov blog.

 Nalaze se i neke DIY ideje te neke web stranice na kojima promoviran svoj blog i neke koje su Beauty, a volim pratiti. 


I zadnje su neke aplikacije koje zapravo najmanje koristim. 

Tu se nalazi CocoPPa aplikacija koja je zaslužna za dizajn aplikacija te tri mape. 

U prvoj "lifestyle" se nalazi Dm aplikacija, McDonald's (zbog kupona), Google Karte te S Health koju zapravo imam radi brojanja koraka. Radi! 

U drugoj su aplikacije za bilješke, Keep i Excel. Keep koristim ako trebam napraviti popis, a Excel radi RTVG-a. 

Zadnja mapa je Alati u kojem se nalazi Clean Master i Bljeskalica. 

Pozadinu mijenjam često.

Nadam se da vam se sviđa moj dizajn aplikacija. Što se nalazi na vašem mobitelu? 


You May Also Like

0 komentari