Opet sam se bacila u trošak #7

by - 19:40:00

Pozdrav drage moje, danas vam donosim još jedan post u kojem vam pokazujem na što sam bacila novac. Ukoliko vas zanimaju svi moji postovi s trošenjem, možete ih naći ovdje.


Početi ću s nečim što vas najviše zanima a to su Essence stvarčice. Kao što već znate Essence i Catrice mijenjaju uvijek u ovo vrijeme asortiman te proizvodi koji izlaze su na sniženju. Catrice-ovi proizvodi su 17kn, dok je Essence 10kn. Sniženja traju trenutno u Mulleru, dok bi u Dm-u trebala početi tijekom ovog tjedna.

Uzela sam si ovaj Thermo lak  u nijansi 01 Warm my Heart. Pod temperaturom mijenja boju od nude (kakva je sada) u kako piše u breskvastu. Nadam se da će biti tako.


Sljedeće su ove dvije Gel olovke za oči koje su vodootporne. Uzela sam nijanse 07 Cloudy (bijela) i 05 Gunmetal (siva).  Ove sam uzela jer ih je Ana s bloga Shine of Beauty nahvalila te puno očekujem od njih. Njenu recenziju možete pogledati ovdje.Sva tri Essence proizvoda sam platila 10kn.  (Ukupno 30 kuna.)

Sljedeće što sam uzela je ova Curaprox Soft četkica za pranje zuba. Koristim je već par godina zbog problema sa zubnim mesom i sada zbog aparatića. Mekane su, iako im je cijena 35kn, vrijede svake kune. Također sam uzela malo za promjenu vodicu za zube od Meridola. Nisam ovo nigdje vidjela pa me zanima kakva je, pošto piše da je protiv crvenila i krvarenja zubnog mesa, protiv naslaga, bez alkohola. Cijena je oko 40 kn.

I još za kraj blaznice. Ove su mi najbolje, ne razdvajaju se, ima ih 140 komada, mekane su i ne upijaju previše proizvoda. Cijena im je prava sitnica, 12 kuna.To je sve za današnji post, no nije kraj mojim trošenjima. 

Jeste vi probale neke od ovih proizvoda? 
Ukoliko vas zanima koji proizvodi izlaze iz Essence asortimana pogledajte ovdje.

You May Also Like

0 komentari