Essence TAG: Proizvodi koji izlaze iz asortimana

by - 13:01:00

Pozdrav drage moje,
Essence sniženja su već od kad počela, mnogo proizvoda se već prodalo, no ipak sam odlučila napisati ovaj post. Možda nešto nađete. 


Radi se o proizvodima koje posjedujem  a izlaze iz asortimana. Nema ih mnogo no možda vam ipak pomognem pri kupnji. 

Idemo se odmah baciti na proizvode. 

Prvo ću početi s Multi- Action volume maskarom. Maskara dolazi u crnom pakiranju s žuto-rozim slovima naziva te ima 7mL. 


Piše da daje volumen, produžuje i razdvaja trepavice. Iako nije vodootporna neće se razmatrati ukoliko plačete ili počne kiša ili u bilo kojem dodiru s vodom. Četkica se sužava prema vrhu te dobro radi svoj posao, no ukoliko stavite previše proizvoda trepavice će se slijepiti i neće lijepo izgledati. 


Sve u svemu odlična maskara te ju preporučujem. 

Kad smo već kod očiju, onda ćemo tu ostati jer vam moram spomenuti ove dvije olovke. Radi se o Gel olovkama za oči koje su vodootporne. 


U ponudi imaju crnu, sivu, bijelu, zelenu i plavu. Ja sam uzela bijelu koja je mat (07Cloudy White)  i sivu s malo šljokicama (05 Gunmetal.) Ove su one koje ne morate šiljiti te imaju 0,57g.


 Znači odlične su. Kada prođete s njima prstima pod vodom ne miču se, lijepo izgledaju na očima te su postojane. 

Žao mi što ih povlače te definitivno ih pogledajte i obavezno kupite. 

Zatim slijedeći proizvod je ruž za usne iz kolekcije LongLasting ruževa. Što se tiće dugotrajnost, tu neće preživjeti ni prvo piće ni jelo pa ćete morati popravljati.


 Ja sam uzela u nijansi 11 Nude Love i boja ovog ruža je nude, no kad se stavi na usne onda ima  puno nježnog toplog rozog podtona. 


Prelijepa je nijansa no kad se stavi na usne nije tolika pigmentacija kao na ruci. Što mi uopće lijepo ne izgleda i uvijek moram olovku stavljati ispod. 


Moglo je to i bolje, pa mislim da je ovu boju bolje preskočiti.

Sljedeći je jedan lakić, a to je Thermo lak
Ovaj lak mijenja boju pri promjeni temperature. Uzela sam nijansu 01 Warm My Heart koja koja se od nude boje mijenja u svjetlo breskvastu nježnu nijansu. 


Vidi se kad promijeni boju, ali razlika nije toliko uočljiva. Ukoliko volite ovakve boje DA, ukoliko želite vidjeti veću razliku NE. 


Mislim da ima neka crvena nijansa u kojoj je promjena puno vidljiva. Piše na svakom laku u što se promijeni, ali naravno ja to pri kupnji nisam čitala. 

I to bi bilo to, htjela sam ovaj post što prije napisati da vam malo pomognem jer su proizvodi u prodaji do 22.8. 

Hoćete kupiti neke proizvoda sniženju ili ste već bili u kupovini?

Zbog kojeg proizvoda žalite da je otišao? 

You May Also Like

2 komentari

  1. ja si kupila 8 proizvoda, svaki za 9,90.
    2 tekuća pudera,2 korektora, 2 ruža,mini sjajila te bronzer&highlighter. a po redovnoj cijeni četkicu za nanošenje sjenila :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Opa, pa dobro si se oskrbila. Ja sam kasno krenula u lov pa se pol toga što je bilo na Wishlisti rasprodalo. Ali zato sad hvatam novitete :D

    OdgovoriIzbriši