Dan u Crikvenici

by - 15:19:00

Pozdrav drage moje,
Danas vam donosim post o jednodnevnom putovanju u Crikvenicu. Išla sam s dečkom i prijateljem te smo bili samo jedan dan u Crikvenici. Išli smo preko Auto Turista te smo iz Zagreba krenuli u 7 sati ujutro. Putovanje je trajalo oko 3 sata.Kad smo došli u Crikvenicu otišli smo odmah na pješčanu plažu, no kako sam ja nespretna pala sam ko palačinka i ozlijedila koljena te jedva hodala. Dobro je da sam imala traperice pa šteta nije velika.Uputilo smo se dalje na plažu i kad smo došli odmah smo se otišli kupati. Voda je bila hladna i puhao je jak vjetar ali to nam nije smetalo. Bili smo nekih 2-3 sata na plaži, a moje prvo kako treba sunčanje je rezultiralo tome da sam izgorila. Uzela sam si Balea vodu u spreju koju sam cijelo vrijeme koristila kako bi barem malo ublažila crvenilo te rashladila kožu. Blizu plaže nalazio se kafić pa smo odlučili nešto popiti. Schweppes tangerine uvijek moj izbor za gazirano piće, a pogotovo ljeti.
Malo dalje se nalazio prostor u kojem.se nalazio stol za biljar, stol za hokej i još neki automati za zabavu. Pošto nikad nisam igrala uživo biljar dečki su me odlučili naučiti. Jedna partija je 5kn, a mi smo par puta odigrali. Nisam ni jednom pobijedila, no ipak bitna je zabava. Poslije m rasturila u "hokeju" (nisam sigurna kako se to zove, no nadam se da znate o čemu pričam).


Nakon svega odlučili smo pronaći neki restoran gdje ćemo jesti. Nakon potrage, na kraju smo sjeli u Kavanu Piko te naručili platu za 2 osobe i miješanu salatu. Iako smo dosta izdvojili za to ipak smo se najeli.Bilo je već oko 5-pol 6 sati, a pošto smo imali vremena do 7 sati, otišli smo u potragu za pokemonima. Samo da se zna nisam ovisna o toj igrici, ali ponekad je igram ako je neka prilika. Naišli smo na dosta vodenih i skupila sam oko 5-6. Već se polako bližilo 7 sati pa smo polako krenuli prema busu. Mene su već tada koljena mnogo boljela te nisam više mogla ni stajati. 
Bus me ostavio u Zagrebu oko 10sati, a oni su dalje išli za Veliku Goricu.


Sve u svemu dan je bio odličan ako zanemarim što sam pala i izgorila.

Jeste vi išli negdje na jedan dan na more? Kakve su vaše zgode i nezgode?

You May Also Like

0 komentari