Balea voda u spreju

by - 15:36:00

Pozdrav drage moje, 

Pošto je još i dalje ljeto, a makeup nije baš poželjan odlučila sam se baciti u recenzije dekorative. Danas vam donosim recenziju za Balea vodu u spreju. 


Kao prvo nisam probala ostale vode u spreju pa Baleinu ne mogu s nijednom usporediti. No da je loša, e to ne mogu reći. 

Balea voda u spreju dolazi u čvrstoj "limenoj" boci od 150 mL te mu je cijena 15 kuna. 


Već sam je spomenula u ovom postu te sam je jedino ponjela na more (ovdje). 
Pošto sam izgorila ovo je bilo odlično kako bi rasladila kožu te ublažilo peckanje (naravno ništa izgorenoj koži ne pomaže kao aloe vera). 

Najviše je nosim na licu nakon što očistim lice te stavim kremu, kako bi lice još više hidratizirala. Te također navečer prije spavanja. 

Nanosi se tako da se lice pošprica na udaljenosti od 20-30cm te ne ostavlja nikakve kapljice. Što mi je odlično jer ga koristim kao i fiksator šminke i ne želim da mi se nešto urlja.Sviđa mi se jer je voda koja izlazi hladna što je odlično za ove ljetne dane kad su vrućine nepodnošljive. 

Najviše me iznenadio sastav u kojem piše da sadrži samo aqua (vodu) i hidrogen (zrak) što je zapravo čista voda. Mogla sam to očekivati, ali ipak eto iznenadilo me. 

Sve u svemu bez ove vode možete biti, ali eto ja ne mogu  i uvijek je dobra pri ruci. 
No hoću li kupiti ponovno, nisam sigurna, vidjet ćemo sljedeće godine jer mislim da je ovaj proizvod najpotrebniji u ljetu.

Jeste je vi probali? 

You May Also Like

6 komentari