Što raditi ako vam je dosadno?

by - 17:34:00


Hej,hej, hej. Dobrodošla u još jedan post. Danas sam puna ideja i samo nižem postove. Danas ti donosim što raditi ako ti je dosadno. 

Meni je većinu vremena dosadno i uvijek bi htjela nešto raditi, ali ne znam što. Malo sam prošvrljala po internetu i svi skoro rade ove postove na istu foru. E pokušat ću vam napisati neke nove ideje. Nadam se hh.  Pa počnimo.

1. Preuredi sobu

Ne, ne, ne mislim da sad ideš graditi zidove i kupovati nove ormare i ne znam što već. Nego preokreni raspored sobe. Tamo di su ti ormari stavi krevet, a ormare di je krevet bio. Samo Rotiraj i bit će kao da imaš novu sobu. Ja nemam mira pa to radim skoro svaka tri mjeseca. 

2. DIY maskica za mobitel

Napravi svoju unikatnu maskicu za mobitel. Možeš koristiti prozirne maskice i isprintati sama dizajn ili ga nacrtati. Ili nađi neke naljepnice, ukrasi je pomoću laka za nokte, vrpcama,..Nađi maštu. 
Također možeš napraviti od onih patrona za vruće ljepilo. 

3. Napravi sama svoju kozmetiku

Vjerojatno si ovdje jer voliš šminku. A što ako ti ja kažem da ju sama možeš napraviti. Mnoge web stranice dijele recepte za prirodnu kozmetiku od sastojaka iz vlastite kuhinje.

4. Napravi wishlistu

Iako je ljeto već počelo, napravi popis stvari koje želiš napraviti ovo ljeto i na kraju ljeta provjeri koliko toga si ostvarila. 

5.  Smislite neki novi recept za kolač, koktel, salatu

Eksperimentiraj sam hranom, možda nešto i bude jestivo.

Svašta mi još pada na pamet, ali ovaj post bi bio jako dugačak. No valjda sam vam bar malo pomogla. Ako ništa uvijek imate internet i možete proširiti svoje vidike pa makar samo gledale svoju najdražu seriju ili film.

Uživajte u ljetu.

XOXO

You May Also Like

0 komentari