Što ponijeti sa sobom na more? 2.dio

by - 17:32:00


Pozdrav svima.
Ljeto je odavno počelo te vjerojatno puno vas uživa na moru (zavidi vam, uživajte) ili pak planira. No, iako ne idete nigdje ipak vam ovaj post može pomoći.
A o čemu vam pišem?  E pa pišem vam o najpotrebnijim proizvodima preparative  koji će vam trebati ovo ljeto. Dok sam o dekorativi pisala ovdje.

Maramice za čišćenje licaMoramo nekako i skinuti šminku zar ne? Mislim da su maramice najjednostavnije jer se ne morate brinuti da će vam se razliti. Sve maramice drogerijskog ranga su odlične samo morate naći koje vama najbolje odgovaraju. Ja najčešće posežem za Baleinim i ovo me sjetilo da ih moram kupiti. 

Krema za sunčanje


Ovo je must have jer smo izloženi suncu svugdje. Ako znate svoj SPF držite se njega i nećete izgoriti, a vjerujem da je to užasan osjećaj. Ja koristim trenutno Ziaja Sun SPF 25 i Olival ulje za sunčanje sa SPF 8.

Losion za poslije sunčanja

Ovo je optimalno, ali bilo bi dobro. Nađite bilo koji losion sa Aloe Verom jer će vam ublažiti kožu i ohladiti "izgoreno" područje. Ako imate Aloe Vera doma uzmite list i raspolovite ga po dužini i ono gelasto što vidite namažite na tijelo. Prirodno je bolje!

Dezodorans 


Znojimo se i ne treba se toga sramiti. Ali treba ublažiti. To ne znači da bi se trebali prestati tuširati!!! Najbolji dezić koji sam ja imala protiv znojenja su Dove Original i Go Fresh.


Mirisna vodica za tijelo


Nitko, a ma baš nitko ne voli jake parfeme jer zbog ove vrućine doslovno guše. Najbolje da si nabavite neki voćni sprej koji će vam spasiti život, i vama i drugima :P, a opet ćete lijepo mirisati. 

Sprej protiv komaraca

Komarci su posvuda i ne možemo ih sve odjednom ubiti, ali možemo ih spriječiti da nas ugrizu. Nabavite si neki sprej, mislim da najbolje da pitate u ljekarni i oni će vam reći što je najbolje. 

 Nadam se da sam vam pomogla te me zanima što vi od preparative nosite sa sobom. Slobodno pišite u komentar.


UŽIVAJTE U LJETU :*


You May Also Like

0 komentari