Što ponijeti sa sobom na more? 1.dio

by - 18:47:00

Pozdrav svima.


Ljeto je odavno počelo te vjerojatno puno vas uživa na moru (zavidi vam, uživajte) ili pak planira. No, iako ne idete nigdje ipak vam ovaj post može pomoći.
A o čemu vam pišem?  E pa pišem vam o najpotrebnijim proizvodima dekorative  koji će vam trebati ovo ljeto. Dok ću o preparativi pisati u drugom dijelu. 


Krema za lice, BB krema i termalna voda

Svi se tijekom ljeta znojimo te nam ne treba puno šminke jer će se to ovim vručinama otopiti. Zato si nabavite neku dobru kremu sa SPF-om i BB kremu koja će lagano ujediniti vašu kožu. ( Trebam preporuku za BB kremu!!?) Što se tiće termalne vode, ona će rashladiti vaše lice te pogotovo ako imate puno šminke neće je uništiti. Ja koristim Baleinu.

Korektor

Brz popravak u sekundi, najbolje da uzmete tekući (Aura Correct Me ili Catrice Camuflage) koji će ujedno i posvjetliti to područje.Bronzer

Bronzer će vam dati lagani osunčani izgled zdrave i njegovane kože. Moja preporuka je Catrice Sun Glow.
Balzam za usne i sjajilo

Što se tiće njege usana, osim vode, puno će vam pomoći i balzami jer će ostaviti malo sjaja. Ljeti nebi trebali nositi kričave i napadne boje, već nježne i svjetle roza i breskvastih nijansi. Preporuka balzama je Carmex Origina (u sebi sadži SFP 5) i Labello Lipbutter (bilo koji, odlična hidratacija), ili S.fresh Sexy Lips& Cheeks (odmah i za obraze, nježna koraljna boja) dok od sjajila Eveline 3D Effect.


Maskara 

Kako bi malo ipak naglasile oči, a ne brinule hoće li se razmazati, ako se slučajno okupamo u moru, najbolje su vodootporne maskrare. Moja preporuka Essence Get Big Lashes vodootporna maskara. 


 Nadam se da sam vam pomogla te me zanima što vi od dekorative nosite sa sobom. Slobodno pišite u komentar.

UŽIVAJTE U LJETU :*

You May Also Like

2 komentari

  1. Pa nego kad cemo nositi žarke nijanse na usnama ako ne ljeti? lol

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma mislila sam na tamne boje poput smeđih, tamno crvenih i takvih koje više podsjećaju na jesen, a ne na ljeto. Ako znaš na šta mislim.

    OdgovoriIzbriši