DIY balzam za usne od Crayonsa

by - 16:16:00

Pozdrav drage moje, danas vam donosi još jedan diy projekt koji sam doslovna napravila za 10 minuta. Kao što ste već pročitali u naslovu, probala sam napraviti balzam za usne.

Pa počnimo.

Sve što trebate:

Crayons
2 žlice (barem jedna metalna)
Vaseline
Svijeća
Upaljač
Prazna kutijica (ja sam uzela od Melema)

Prvo što trebate je odabrati boju koju želite. Pošto nemam nikakvih narančastih nijansa odlučila sam se za tu boju. Koliko crayonsa trebate zavisi o tome koliko vam je posudica velika i koliku jačinu boje želite. Meni je bilo dosta pola. Tih pola sam još prepolovila kako bi ju lakše otopila.
Upalite svijeću i na žlicu stavite vaselin i polovicu polovice crayonsa. Vidjet ćete da se polako otapa, te svako malo otopljeni dio prelijevajte u posudicu.

Ponovite taj postupak sve dok se posudica napuni. Također ako imate jojobino ulje možete ga dodati.


Dobro zatvorite posudicu i ostavite ju u frižideru na par sati ili preko noći kalo bi se balzam ohladio i stvrdnuo (ne želite da bude tekuće jer će biti neuredno pri nanošenju).

I to je to. Ne, nije nikakva pigmentacija, vjerojatno sam trebala možda staviti više crayonsa, a manje vaselina, ali bar ću znati za drugi put. 

Ipak dobro njeguje usne i odlična je ideja ako vam je dosadno pa da ubijete tu dosadu. 

Ako uspijete dobiti neku pigmentaciju javite mi što ste još dodale, a ja ću probati usavršiti ovo i možda jednom i uspijem hh. Vi ćete prve saznati. 

Dokle pogledajte koje sam još DIY projekte radila ovdje. Možda vam dam neku ideju hh.

Uživajte u ljetu.

XOXO


You May Also Like

0 komentari