Trikovi za lakši makeup život

by - 23:38:00

Trikovi za lakši makeup "život" sam odlučila napisati u više postova, možda ste vjerojatno čuli već za neke, a možda niste.Da ne duljim idemo se bacim na trikove.OSUŠENA MASKARA? NE VIŠE!


Ako imate svoju najdražu maskaru koja se osušila, a niste baš pri novcima da kupite novu, onda da je ovaj trik baš za vas.

Sve što trebate je osušena maskara i kapi za oči.

Stavite par kapi kapi za oči (bilo koje) u maskaru i protresite. Maskara će se vratiti u normalno stanje kao da ste kupili novu, a vi nećete morati neko vrijeme kupovati novu.


ISPUCALE USNE? NE VIŠE!

Ako su vam usne ispucale najčešće ćete posrnuti za nekim pilingom. No ako nemate nijedan pri ruci, a ne da vam se do trgovine, ovo će poslužiti.

Treba vam stara četkica za pranje zubiju ili ručnik. Namočite usne vodom i lagano trljate po usnama. Poslije samo namažete balzamom kako bi umirili usne i to je sve.LUDA BOJA EYELINERA?!

Nekad mi dođe da želim neku ludu boju tuša , a ne klasična crna. S obzirom da je ponuda eyelinera, pogotovo u nekoj boji rijetka, odlučila sam probati ovaj trik.

 Treba vam sjenilo željene boje i opet kapi za oči, kao i kosi kistić kako bi mogli nanijeti boju. Također trebati će vam i neka posudica kako bi mogli smiješati "sastojke".


 "Izgrebete" ( ne znam kako drugačije da to kažem) malo svog sjenila i dvije kapi kapi za oči i pomiješate kistićem. I to je to

.


Ovo su samo neki trikovi koje sam odlučila podijeliti s vama. Sva tri sam testirala i djeluju te su mi dosta uštedjeli novaca. Ako ih probate željela bi znati vaše dojmove. Uskoro vas očekuje još njih par!Šaljem vam puno poljubaca 

You May Also Like

0 komentari