Aura Correct Me - Neka nedostaci ostanu tajna

by - 15:24:00

Dobrodošli u još jednu recenziju. Izgleda da je ovo tjedan recenzija jer mi se puno proizvoda nakupilo, a nisam nikako mogla pronači vremena zbog škole. No sad kad je škola napokon gotova, vrijeme je da se posvetim ovom blogu kako treba. Moju prošlu recenziju za highlighter možete vidjeti ovdje

Kao što iz naslova vidite, danas ću vam govoriti o Aurinom Correct me tekućem korektoru. Kao što sam napisala ovdje, ovo je bila neplanirana kupnja, no iznenađujuće odlična.

Proizvod dolazi u mini bočici s aplikatorom od 7mL te dolazi u 5 nijansa, a ja sam uzela 306 natural. Cijena mu je oko 35kn.

Čula sam mnogo o ovom korektoru te da je dosta rijedan, odnosno vodenast. Što se mene tiće, sastav proizvoda je meni odličan, volim takve proizvode, dobro se nanosi aplikatorom te se odlično blenda spužvicom, a i prstima.

Što se tiče pokrivenosti, ja na licu imam jednu zelenu crtu odnosno žilu koja se vidi jer mi je u području očiju koža dosta prozirna, a ovaj korektor je uspio prekriti tu crtu. Odlično prekriva tamne podočnjake. Jako je lagan na licu, dopušta koži da diše te mi je na licu ostao cijeli dan odnosno 12sati. Onako kako sam ga nanijela tako je i ostao. Nije se nigdje uvukao u pore niti mi isušio to podrućje. Što se tiće prištića tu isto odlično radi sam posao.

Jedina mana muje da ga nesmijete nanjeti bez kreme jer mene je počeo peći i morala sam ga odmah skinuti. Vidite koliko je krema važna. Također sam primjetila da miriši kao da ste kod zubara.

Kao što sam u naslovu napisala neka nedostaci ostaju tajna ovo se stvarno odnosi na ovo malo čudo. Evo ako netko iz Aure čita ovaj post evo vam ideja za slogan ovog proizvoda :P

Mnogo sam zadovoljna ovim proizvodom te ga preporučujem, no pazite da stavite kremu prije njega.

Nadam se da vam se post svidjeo te bi željela vidjeti vaše utiske o ovom proizvodu, slobodno pišite u komentar.

Uskoro se vidimo s još jednom recenzijom :**

You May Also Like

0 komentari