A ruževi?

by - 13:30:00

Bok svima, dobrodošli u još jedan post. A danas ću vam govoriti o tri ruža za usne.
Iskreno ne posjedujem puno ruževa, tj. samo ova tri, ali nadam se da će se to uskoro promijeniti.
Pa da ne duljim previše bacimo se na ruževe.1. Essence Long Lasting ruž

Mislim da oni imaju najbolje ruževe te je cijena pristupačna za one kojima dugotrajnost nije važna. Odlini su za početnike, ali vidim da ih puno cura iz blogosfere hvali i koristi. Ja imam u nijansi 11 Nude Love koja je nekakve nude nijanse sa smeđim podtonovima i njezno zlatnim odsjajem koji se uoći samo pri nanošenju i poslje se ne vidi. Topla jedna boja za svakodnevni look, te nije prenapadna.  Nije postojana te je trebate više puta nanositi tijekom dana, a u kontaktu s jelom ili pićem odmah nestane. S obzirom da su njihovi ruževi 20 kn, omjer kvalitete i cijene je dobar.


2. Cien Lipstick

Nikad nisam pomislila da ću kupiti ruž u Lidlu, ali ipak nisam mogla odoljeti. Uzela sam nijansu 37 Sweet Violet. Razlog zašto sam taj kupila jer sam prije uzela neki nude sličan Essencovom koji mi se svidjeo, ali je nažalost osjetio pod moje sobe. i tako Sweet Violet je našao svoj novi dom. Odličan je, nije suh na usnama, ali jedino nedostaje je pigmentiranost pa ga koristim uz Essencovu olovku. Mislim da je cijena bila 10-20 kn tako je uz olovku odlično izvenstiranje :D


3. Catrice Pure Shine ruž u olovci

Ne volim baš sjaj na usnama te sam više mat osoba, ali ovaj ruž sam dobila uz Sensa časopis zajedno s rumenilom pa odlučila sam mu dati šansu. Iako ga previše ne koristim, boja mi se sviđa jer je neke breskvaste nijanse i odlično hidratizira usne. Ne znam koja je nijansa jer mi se sve obrisalo s ambalaže. Sve u svemu, okej je, ali nije me nešta baš jako oduševio.


Kad bi morala izabrati koji mi je od ovih nadraži, onda definitivno Essence-ov.

Nadam se da su vam se recenzije svidjele, te vas očekuje još mnogo.

Puno poljubaca :***

You May Also Like

0 komentari