Zaviri u moju torbu

by - 22:27:00

kako sam većinu vremena u školi te tada nosim ruksak (u kojem su knjige logično) u slobodno vrijeme nosim torbu koja je sive mat boje . Uvijek nosim osnovne stvari, ali uvijek se nađe i dodatnih za koje mislim da mi trebaju, no na kraju ih ni ne taknem (kao npr. tablet jer nemam internet...)Neke stvari se ponekad promijene ali samo sadržajno (čitajte dalje pa ćete skužiti) ugl. da ne duljim previše bacimo se na moju torbu. Jer ipak sve ovdje da saznate.


Tražila sam i fotografiju torbe no čini se da se zagubila negdje pa ću to naknadno dodati. E sad ovako ovo naravno nije sve što se nalazi u mojoj torbi nego ono najvažnije koje moram imati sa sobom. Ostale stvari koje se još mogu naći je moj planer ( koji je također trebao biti ovdje, ali eto nema ga), dezić (imam ih previše pa ih samo rotiram u krug svakodnevno, ali sada kad budu vrući dama (nadam se) biti će među najpotrebnijima). Također mi fale i maramice, one obične te prijenosni punjač i usb kabal za puniti mobitel (baterija mi je 1905mAh i to ni ne traje ni pol dana..).

No bacimo se mi ma ono što se nalazi na fotografiji, a to su na prvom mjestu voda i to uvijek nosim sa sobom da ne dehidriram.

Zatim labelo od Maybellina Baby Lips Hydrate (ono plavo) te od S.fresh Sexy lips&cheeks za usne koji se može također koristiti kao rumenilo što je jako dobro ako ne želite sa sobom nošati svu šminku. Ali na tom proizvod mi se najviše sviđa miris jagode i intenzivan je i kad se stavi na usne osjećam kao da sam nedavno pojela jagodu. Stvarno nešto presavršeno.


Naravno da malo pigmentiram usne tu je Essencov ruž za usne u nijansi 11 Nude love, koja je nude, ali ima malo smeđeg podtona. Savršeno za svakodnevnu uporabu.

Također tu je i kemijska koja ide uz moj planner ali eto planner se nije htjeo fotografirati.

I kao šlag na tortu, najbolju sam stvar ostavila za kraj, a to je ova knjiga od Elizabeth Gilbert: Eat, Pray, Love (Jedi, Moli, Voli). Ja ju čitam na engleskom, a jako davno sam je kupila ili dobila i do sada je stajala i skupljala prašinu na polici s ostalim knjigama. Znam da postoji film, no naravno nisam ga još pogledala jer želim prvo knjigu dovršiti pa da usporedim. Radnja se vrti oko Elizabeth koja se rastala od svog muža i u depresiji je te odluči napraviti nešto u svom životu te odlazi u tri različite zemlje Italiju, Indiju i Indoneziju. Za sad mi se knjiga sviđa te je postala najbolja (Top 1). Te je preporučujem stvarno svima, a pogotovo onima koji misle da ne mogu uživati u svom životu sami, jer iskreno ona je sama proputovala sve tri zemlje bez ikoga da zna i ima na svojoj strani.

Evo došli smo do kraja ovog posta, pokušat ću što prije da vam fotografiram torbu i neke stvari koje nedostaju, a uskoro vas čeka i post o Baleinim maskama za lice, koje ste možda vidjele ako me pratite na Instagramu.

Šaljem vam puno poljubaca, i čitamo se drugi put.

You May Also Like

0 komentari