Što se sve mora nalaziti u vašoj torbi!?

by - 22:15:00

Ovaj post je zapravo povezan s mojim prethodnim postom kojeg možete pročitati ovdje.

Razlog zašto pišem ovaj post je u tome što ne postoji cura koja ima isti sadržaj torbe kao neka njena prijatelji, majka, nepoznanica. Svaka  u svojim torbama ima puno toga što im ne treba ali nek se nađu, a i postoje stvari koje su osnovne. Nadam se ćete se poispovjetiti s ovim postom pa se bacimo na njega.

Prva stvar a to su obične maramice. Uvijek ćete morati ispuhati nos, obrisat se ako ste nešto jeli, obrisat ruke poslje wc-a, ako ste se porezali zaustavit krvarenje, i još mnogo toga te zahvaljujem osobi koja ih je smislila. Ja koristi one njihove iz Dm-a jer su mekane i uvijek imaju neki zanimljivi dizajn.

Druga stvar je boca vode. Hidratacija je vrlo važna, a voda je zdrava.  Zimi toliko ne pijem vodu, ali sada kad dođu ove vrućine, ni pol litre mi nije dosta.

Bilo bi puno lakše da nas majka priroda posjeti ili pošalje poruku da nismo trudne ovaj mjesec, ali nažalost nije tako. Bolovi, grčevi, obilno krvarenje, vjerujem da se nitko od vas ne veseli gospođici Mjesečnici. A da me ne iznenadi uvijek nosim barem jedan uložak. Meni je najbolji i najudobniji Naturella.

Kad smo već kod bolova, da ih ne trpim sa sobom uvijek nosim Lupocet. Učinkovit (nakon pol sata).

Kako ne bi zaboravili na svoje usne, uvijek sa sobom ponesite neko labelo, bilo koje glavno da sam štiti i njeguje usne.

Za slučaj da sretnete simpatiju, dečka, šefa ili bilo kod ne želite pričati s nekim a da vam smrdi iz usta. Vrlo neugodna situacija. Zato uvijek nosite žvake ili neke mint bombone.

Novčanik, ahh što bi bez njega. Iako vjerujem da je većini prazan, opet ne možemo bez njega.

Pokušala sam pisati u ovom postu neke općenite stvari, a opet svakome potrebne. Nisam htjela ništa pisati o makeupu jer možda se netko od vas ne šminka, ili ne nosi sa sobom šminku, ali ako želite da napišem post o tome javite mi u komentar. Također, ako imate još nekih ideja, pišite.

Šaljem puno pusa do sljedećeg posta :*

You May Also Like

0 komentari