Savršenstvo njege i mirisa u jednom!

by - 23:58:00

Ako pratite makeup trendove vjerojatno ste čuli za Lanu Biondić i njenu liniju prirodne kozmetike S.fresh.

S.fresh je linija prirodne kozmetike s hrvatskim potpisom koja konkurira nekim svjetski brandovima, a to je bio i cilj. U svojoj ponudi nude raznovsne proizvode za njegu lica, tijela, ruku, balzama za usne, nema što nemaju, al njihov najpoznatiji proizvod je 24/7 krema od jasmina koja se odmah u kratkom roku prodala čim su je lansirali na tržište.Mnogi poznati i večina bloggerica je zadovoljna njihovim proizvoda i nestrpljivo očekujem novitete koji će izaći u jesen. Tko zna što nam je Lana priredila!?Moja ljubav prema S.freshom je započela kad sam dobila kupon za SexyLips&Cheeks balzam za usne i rumenilo u jednom. Morala sam to imati, a čim sam otvorila pakiranje miris jagode me osvojio, a da o njezi i nježnoj koraljnoj boji da ne govorim.
Mislila sam da je to to, da me ovaj proizvod ne može više osvojiti no onda kad sam ga nanjela kao rumenilo, blago sjaj i svježi obraz su vrh jer ne volim kad mi se rumenilo previše vidi. Od tada ova mala kutijica hoda samnom bilo gdje da idem.

Izvor: S.fresh


Sljedeći proizvod koji me je očarao je Espresso Body Scrub (piling za tijelo) s mirisom jutarnje kave i sočne naranče. Miris je fantastičan i osježavajući i nakon tuširanja dugo vrijeme ostaje na koži. Tamno smeđe je boje i suhog sastava što mi se sviđa. Nakon nanošenja koža mi je mekana i kao da sam stavila na sebe neko ulje, takav osjećaj.

Što se tiće nekih nedostaka uovim proizvodima za sada nisam uočila. I vjerujem da ću se još nekim proizvodima počastit.
Da ima jedna mana, uvijek kad dođem u Dm većina proizvoda je rasprodana pa ih je teško uhvatiti hh.

Sve ostalo o njihovim proizvodima možete pogledati na njihovoj web stranici.

Uskoro jedan post o makeup trikovima koji bi vas mogli spasiti ;)

You May Also Like

0 komentari