Pretvoriti svaki lak u mat boju!?!

by - 13:51:00

Da dobro ste pročitali naslov :D

Znači prije nekoliko tjedana ugledala sam na Intagram profilu Dm Hrvatska jedan jako zanimljiv post tj. Video.  Naime u njemu žena nalakira nokte i stavi ih iznad vruće vode i oni se za par sekundi pretvore u mat boji kao da je zapravo kupila mat lak i nalakirala s njim. Vjerujem da je ako pratite Dm Hrvatska i vas taj video zaintrigirao te da ste probale i vi to napraviti.

I nadam se da sve uspjele kao i ja. Znači kako dosada kod mene rad čuda sjetila sam se tog video te odličila probati. Efekt mat noktiju me iznenadio jer nisam mislila da to uopće radi. Nokti su ispali odlično i  još sam ih pustila i nalakirala u crveno i savršeni su mi.
Ajmo ponoviti postupak za sve vas kojima nikada ova ideja nije pala na pamet!

Znači sve što trebate je običan lak za nokte, nije bitno koliko košta i koja je boja, glavno je da njime možete nalakirati nokte. Ja sam koristila Essence 16 fame fatal koji je nekako tamno krvave crvene boje.

Zatim pripremite vruću vodu u neku posudu. Nalakirajte nokte te ih okrenite prema vodi i držite nad vodom tj. Parom.

Pričekajte par sekundi do minute, to će biti dovoljno i eto ga, dobili ste mat nokte na najjednostavniji i najjeftiniji način koji možete naći.

Nadam se da su vam upute bile jasne te da ćete i vi pokušati sami napraviti te bi voljela vidjeti vaše rezultate pa mi ih zakeljite bilo gdje na društvene mreže (osim Snapchata, ne znam se time koristiti :P)

Šaljem vam velike puse :*

You May Also Like

0 komentari