Eucerin Antiredness dnevna krema- Update

by - 21:42:00

Prošlo je dosta vremena od posta u kojem sam vam predstavila svoju novu, a već sada omiljenu mazalicu.Kao što ste već saznali u ovom postu, Eucerin krema pomaže suzbijanju crvenila i vrućine u licu jer u sebi sadrži zelene pigmente koji neutraliziraju crvenu boju.


Koristim je već 2 mjeseca i napredak se stvarno vidi. Koža mi se umirila, ten se ujednačio, gorenje je prestalo kao da je netko led drži na mom licu.
Jednostavno nemam nijednu primjedbu na ovu kremu, osim naravno cijene od 170kn, ali kad nešto kao ovo pomaže onda mi nije žao dati tolike novce.
Plus, osim što odrađuje svoj posao kako treba, sadrži u sebi SPF 25 tako da štitim svoje lice od sunce i ne moram se brinuti da će izgoriti.


Nisam samo ja primijetila promjene, primijetile su i moje prijateljice koje ne mogu vjerovati kako mi se kože popravila. Eucerin napravio si savršenu kremu i nemoj ju pokvariti.


Nadam se da vam se svidio post, htjela sam samo napraviti update (kao što sam obećala) kako bi vidjeli razliku.
Ako ste koristili ovu kremu ili bilo koji iz Eucerin kolekcije željela bi znati vaše dojmove u komentaru dolje.


I to bi bilo sve za danas. Uskoro vas očekuje mnogo recenzija i trikova. Puno poljubaca 😘😘
P.S. Trenutno sam u potrazi za dobrim korektorom za područje ispod očiju pa ako znate neko napišite mi u komentar

You May Also Like

2 komentari

  1. Super pises. Zasto ne bi snimala rezenzije za youtube kanal Recordteamvg kad ga vec imate, bas ne snimate puno, to bi bilo super :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti puno. Razmišljala sam, ali nikako da se nagovorim da "stanem" pred kameru.

    OdgovoriIzbriši