Balea maske za lice

by - 20:00:00

Nedavno sam bila u Dm u potrazi za Essence Lipliner olovkom u nijansi 11 Nude in jer mi je pri kraju, i nije ih bilo...Bila sam jako razočarana jer mi je to najbolja olovka i nijansa mi paše.

Uglavnom, ovdje sam da vam napišem nešto o maskama za lice od Balea.
U zadnje vrijeme su na akciji 4kn, ali samo par njih pa sam ih odlučila isprobati.
Uzela sam Balea Peel-off masku s hamamelisom, ekstraktom marelice te matičnom mliječi i Balea masku za lice s malinom i vanilijom.
Balea Peel-off maska s hamamelisom, ekstraktom marelice te matičnom mliječi ostranjuje odmrle ljuskice kože, dubinski čisti nečistoću i sebum te njeguje i revitalizira mješovito kožu. Koristi se tako da se cijelo pakiranje stavi u debljem sloju na lice te ostavi tako 10-15 minuta. Osjećat ćete malo zatezanje i hlađenje, ali ne brinite tako treba biti jer se maska suši, kako bi je mogli lakše odlijepiti, a ostatke maknite mlakom vodom. Očekivala sam da će biti neka boja, al je maska bila bezbojna. U pakiranju dobijete dvije maske tj.'za dva korištenja te se može koristiti 3 puta tjedno. Koža je nakon maske meka na dodir, osvježavanjuća i čista.

Balea maska za lice s malinom i vanilijom hrami i intenzivno njeguje, hidratizira i umiruje sve tipove kože te ju štiti od osušivanja. Koristi se isto kao i prethodna maska, ali se ova ne ispire nego se ostatak umasira u kožu ili obriše maramicom. Može se koristiti 1-2 puta tjedno te također dolazi dva pakiranja u jednom. Boja je nježno roza, a miris je savršen, malina najviše dolazi do izražava, ali onda što sam više stavljala na lice osjetila sam malo slatkastu vaniliju. Da budem iskrena ja bi to pojela. Osjetila sam malo peckanje i hlađenje, ali vjerojatno je to da maska djeluje. Nakon 15 min obrisala sam je maramicom, a koža mi je meka i mirišljava. 

Jedini nedostak, barem meni, je to što je nanošenje maske na lice jako neuredan proces. Ali sve ostalo je odlično, formula čini ono za što je namjenjena, miris savršen, cijena više nego prihvatljiva. 

Nadam se da vi imate neke dojmove s Baleinim ili bilo kojim maskama za lice pa slobodno pišite dolje u komentar. 

Uskoro dolazi jedan post koji mislim da će svima bit koristan, pa stay tune :*

You May Also Like

0 komentari