A long time ago...

by - 23:04:00Prije godinu i nešto prvi put u svom životu sam imala  priliku izaći iz ove predivne zemlje te otputovati u Beč, Austriju.

Beč me je oduševio i uvijek će mi ostati u pozitivnom sjećanju, iako jedino što žalim je što nisam mogla ništa kupiti u Forever 21 ili nešto što kod nas nema. Ali pošto je to bilo školsko putovanje nismo ni imali toliko vremena. Sam pol sata sam čekala u Starbucku da vi oni zaboravili moju narudžbu, al neću sad o ničem lošem.

Beč me toliko dojmio jer smo bili u vrijeme adventa i sve je mirisalo na kolačiće i kuhano vino, božični ugođaj, obavijeno ljubavlju i lampicama koje su su obasijale put skoro na svakom koraku. Slušanje stranih jezika, malo engleskom, malo njemačkog, jedino smo mi govorili hrvatski.

Njihov muzej  sa valjda svim životinjama koje su kročile na Zemlji i dvorac su mi se najviše svidjeli da sam se zapitala kad sam zapravo tako provela dan u Zagrebu. Jer Beč se toliko ni ne razlikuje od Zagreba, pa ni od drugog kojeg grada, sve ovisi o tome kako je tko upio ono što im taj grad nudi.

Osim kupovine, žao mi je i što nemam toliko dobrih slika već samo nekoliko iako sam imala dosta dobar mobitel. Ali uspjela sam naći bar nekoliko koje će me podsjećati na ovaj veličanstveni grad.


You May Also Like

0 komentari