Ponešto o meni

by - 17:59:00


Kako već dugo nisam ništa pisala jer me uhvatila neka viroza koja trenutno vlada ovim svijetom, napokon sam se izvukla iz toga te vam odlučila napisati nekoliko zanimljivih činjenica o meni.


1. Žirafa sam!!
Da, visoka sam 180 (tako nekako) i meni je to previsoko. Ne nisam manekenka,ne, ne igram košarku i vrijeme gore je prekrasno ;)

2. Hobi mi je fotografiranje.

3. Obožavam provoditi vrijeme u prirodi i to ću uvijek odabrati umjesto nekog kluba ili kafića.

4. Imam najboljeg dečka na svijetu koji me trpi bez obzira na sve.

5. Iako sam buduća ekonomistica nisam sigurna da želim dalje to studirati.

6. Više volim muško društvo od ženskog jer nema drama (znam svi to pišu, ali to je tako).

7. Mrzim diskriminaciju nad ženama, zašto žena ne bi mogla biti ravnopravna kao i muškarac.

8. Rođena sam bez kisika te su mi doktori govorili kako nikad neću moći hodati niti se normalno razviti. Bili su u krivu hh ;)

9. Nisam plakala kad sam došla na ovaj svijet, zašto bi tijekom života. (Iako nekad mi se skupe sve emocije pa puknem, ali sve je to za ljude right?!)

10. Bojim se zmija te kad ih vidim trčim sprint, maraton, sve samo da sam što dalje od njih jer ih ne mogu ni na slici vidim. U osnovnoj sam cijelu knjigu iz prirode ili biologije, gdje su bile zmije odlijepila bijelim papirićima. Tj. Naravno majka je, ja nisam mogla gledati te ljepljive, dugačke, mršave zmijurine s odvratnim licima i pogledom.

11. Najgora noćna mora mi je da se sve što dotaknem ili pogledam pretvori u zmiju...

12. Dok sam bila mala koljena i laktovi su mi bili krvavi od previše igranja u parku ili na ulici i padanja s bicikla.

13. Tri puta sam slomila ruke, dva puta lijevu, jedanput desno. Baš sam nespretna...
       (Na Prvu pričest sam išla sa slomljenom rukom..)

14. Često razmišljam na engleskom da nekada ne znam kako nešto reći na hrvatskom.

15. Kad sam dobila aparatić prije mjesec dana, htjela sam nositi na ustima onu masku koju doktori nose i papir na kojem piše IZGUBILA SAM GLAS!! . Naravno odustala sam od toga.

16. Kad me netko pita što slušam od glazbe nikad ne znam šta da kažem, nego pogledaj moju playlistu. Jednostavno ono što mi se sviđa to slušam, ali ne slušam cajke jer to sam razdoblje već prošla.

17. U stresu sam i ljutnji i bijesu ako nisam organizirana.

18. Češće sam bez šminke jer mislim da mi kad idem u školu nije potrebno. Mislim tko me vidi tamo?!  Nisam se nikada sramila što ne nosim šminku te ni ne mislim, ako nekom smeta neka me ne gleda i problem riješen.

19. Nikad nisam naučila rolati se niti klizati. Prošle godine sam napokon popustila na nagovaranje dečka i njegovih frendova i uspjela ne pasti, ali ograda mi je cijelo vrijeme bila prijateljica, od nje se nisam odvajala. Sljedeći dan, kako sam očekivala pala sam, ništa mi nije bilo ali nikad me nećete više vidjeti na klizaljkama ili rolama.

20. Zbog visine nikad nisam mogla naći dovoljno duge traperice i to mi je noćna mora kupovati. Kao i čizme, mislim da sam kupila samo jedne i to jedva koje nemaju petu i možda ih obukla 2-3 puta. Kad je snijeg ja idem u tenisicama.


Uhh nisam očekivala ovoliko da ću napisati, ali kad proradi mozak nikako da stanem. Vjerujem da je takva situacija s većinom. Nadam se da ste uživali u ovom postu te da sam vas malo i nasmijala. Mislim da će iz ovog posta roditi još ideja koje čete uskoro moći škicnuti na mom postu. A do tada uživajte :*

You May Also Like

0 komentari