Pljačka u Dubravi

by - 21:17:00

Od kad ja svojima govorim pljačkaš će prvo ići kroz prozor, i to će pokušati na sve načine, bez obzbira jer netko od nas u blizini ili nije. E pa baš se danas dogodio sličan slučaj u mojoj ulici.
Dok je starica uređivala vrt, ostavila je prozor otvoren kako bi se prozračilo jer je danas bio jako lijepi dan. Nikog ostalog nije bilo u kući samo ona. I tako dok je ona uređivala vrt, mislila je da se ništa loše ne može dogoditi zbog otvoren prozora. E pa bila u krivu. Dok je ona bila na drugoj strani dvorišta, pljačkaš je iskoristio svoju priliku, i njenu nepažnju tih par minuta kako bi se ušuljao u kući, razorio sve unutra u potrazi za zlatom i novcem. Dok se ona vračala u vrt, on se išuljao van s druge strane dvorišta kroz drugi prozor, koji je ostavio otvoren te se time odao kako je pobjegao.
E pa sad mnogo je dokaza poput otiska prstiju, ali ako je pametan nosio je rukavice vjv, ali opet može se uzeti otisak tenesica ili nečega što je nosio i otkriti, uhh previše gledam CSI: Miami lool. Policija je bila, a što su otkrili i poduzeli je meni nepoznato.
Ali poanta ove priče je, ljudi pazite na prozore, pogotovo vi u prizemlju, pa to je kao da zovete pljačkaša u svoj stan. Ovo se moglo bilo kojem susjedu u ulici, pa možda čak i meni, al eto njena je bila prva kuća i otvoren prozor je bio za njega prava prilika.

You May Also Like

0 komentari