Opet sam se bacila u trošak #1

by - 13:36:00Znači kad meni treba nešto novo od kozmetike, na kraju kupim i ono što mi zapravo ni ne treba...I tako planiram ja kupiti novi puder i vidim reklamu Kozma kako je 30% na svu dekorativnu kozmetiku. Naravno prilika je odlična jer imaju marke proizvoda koje inače ne,a u Dm-u poput Bell, Aura, Eveline,..

Otiđem u Kozmo u namjeri da kupim Bellov hipoallergentski puder. Nađem, i umjesto da odem to platiti malo nastavim istraživati. Toliko je bilo proizvoda na akciji i jeftinih dosta za marke koje su kvalitetne da nisam mogla odlučiti što ću si još priuštiti. I da skratim priču, izašla sam iz Kozma s nude olovkom za oči od essence, olovkom za usta i sjajilom od Evelina. I naravno manjkom novca od 70 kn..ali dobro nema veze, kupila sam si ono što bi možda i nekad i kupila, a ovako sam dosta jeftino prošla.

I naravno izašla sam i s odlukom da ću sad češto zalaziti u Kozmo koje sam prije izbjegavala zbog ne znam kojeg razloga.


Kako su se svi moji kistovi uništili, a neke sam izgubila...odlučila sam si priuštiti nove te sam naručila u Oriflamu tri četkice koje su ultra mekane i obožavam ih.

Prva je kako je pisalo za konture lica, ali pošto ja imam Catrice contour pallete koja je kremaste teksture četkica nije baš uporabljiva. Pa da ju ne bacim i ne požalim odlučila sam je trenutno koristiti za rumenilo, dok ne nađem neku paletu za konturiranje a da je u prahu (nadam se da me razumijet) pa ako znate neku dobro molim da napišete u komentar :D

Druga četkica je ova kao lepeza za koju iskreno nisam baš sigurna za šta je točno jer sam vidjela da neki koriste za highlighter, neki za odrstanjivanje viška svega nakon što završe sa šminkanjem. Ali dobro će doći kad uskoro budem kupila highlighter :D

Sljedeća četkica je za korektor i usne, ali ja ih naravno koristim za sjenila hah (čudna sam zna). Odlučila sam ih tako koristi jer korektor nanosim spužvicom ili prstima a nema sad neku paletu za usne pa da mi treba kist za to tak da mislim da sam ovu čak i krivo naručila. Ali četkica se pokaza odličnom, sjenilo se lako nanosi i ne grebe ga te se dosta sjenila nalazi na četkici pri tako da sam vrlo zadovoljna. :D

You May Also Like

2 komentari

  1. Ovaj puder mi je NAJBOLJI drogerijski puder! Genijalno se nanosi i predivno izgleda na suhoj koži, što je poprilično čudno obzirom da je za sve tipove kože. Drago mi je da si ga uzela, nadam se da će ti se svidjeti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se, nisam ga još koristila jer još imam od Catrice-a malo, al nadam se da će mi ovaj Bell-ov postati favorit. Jedva čekam vidjet kak će reagirat na mojoj koži.

      Izbriši