Došlo je vrijeme...

by - 03:43:00

Od kad sam se bacila u more pisanja, kreativnosti i fotografiranja, sve sam naravno odlučila objediniti u jedan moj svijet kojem svi mogu pristupiti i upiti moje pozitivne misli. Pa bilo bi i red da svi saznate od kud ja to vučem.

Naravno, sve to dolazi iz ove moje "ekonomske" glave u koju se vraća sva kreativnost koja se u zadnjih par godina sakrivala i mislila sam da se nikada neće vratiti ali ipak se vratila. I naravno da mi je drago. Od kad sam se pronašla u tome, nekako zračim pozitivnom energijom i našla sam način da obojam ovaj sivi svijet oko mene :D

Sve što vidim oko sebe upijam te pokušavam prenijeti vama preko ovog bloga. I obično stablo mi nekada probudiinspiraciju za fotografiju, a možda se nađe i neki post, nikad se ne zna hhh.

Ima dana kad mogu ispisati cijelu knjigu bez problema, ali se pokušam suzdržati da sljedeći put ne ostanem bez ideja. A onda dođu dani u kojima sam totalno u blokadi. 

No većina mojih postova nastali su slučajno, a nekada se dogodi da me usred noći pukne inspiracija pa moram napisati (mislim da je tako i ovaj post i nastao hah). 

I nadam se da vam se moji postovi sviđaju te da ćete me i dalje s iščekivanjem pratiti i čitati :D
Pusa svima :*


You May Also Like

0 komentari